Koray Şahin yuvada kaldı

2018-2019 Yılı Efeler Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Ankara temsilcisi Ziraat Bankası transfer çalışmalarına devam ediyor.

Koray Şahin yuvada kaldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

2018-2019 Yılı Efeler Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Ankara temsilcisi Ziraat Bankası transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı beyazlılar geçen yıl kadrosunda bulunan milli orta oyuncusu Koray Şahin ile yeniden anlaştı. 2.08 cm boyundaki Milli oyuncu Koray Şahin, önümüzdeki sezon Ziraat Bankası Spor Kulübü'nde 8.sezonunu geçirecek. Ziraat Bankası Spor Kulübü altyapısından yetişip 2011-2012 sezonundan bu yana Ziraat Bankası forması giyen başarılı orta oyuncu, önümüzdeki sezon da Ziraat Bankası Spor Kulübü'nün başarısı için forma giyecek.

ALTYAPIDAN YETİŞTİ

Ziraat Bankası’nın en çok gelişme gösteren oyuncularından birisi olan Koray Şahin özellikle attığı tenis servisle takımının başarısında pay sahibi olan isimlerin başında geliyor. Altyapısından yetiştiği kırmızı beyazlı takımda orta oyuncu olarak görev yapan Koray Şahin milli takımın da vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor. Önümüzdeki sezon gerek Türkiye’de şampiyon olmak için gerekse Avrupa’da başarılı sonuçlar almak için Koray’a büyük iş düşecek.

BURADA MUTLUYUM

Kulübüyle yeniden anlaştıktan sonra konuşan Koray Şahin, “Profesyonel kariyerime Ziraat Bankası'nda başladım. Burada 7.sezon forma giydim. Ziraat Bankası Spor Kulübü benim evim gibi oldu. Buraya çok şey borçluyum. Önümüzdeki sezon takımım için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Ziraat Bankası Spor Kulübü gibi hedefleri olan bir takımda oynayacağım için çok mutluyum. İnşallah yeni sezonda takım olarak birlikte büyük başarılara imza atarak şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.