Ozan Güven ile Günay Karacaoğlu 14 yıl sonra sahnede

14 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Ozan Güven ile Günay Karacaoğlu’nun başrollerini paylaştığı kahkaha dolu “Don Kişot’um Ben” oyunu Ankaralı seyircilerle buluşmaya geliyor.

Ozan Güven ile Günay Karacaoğlu 14 yıl sonra sahnede
Yayınlanma:
Güncelleme:

14 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Ozan Güven ile Günay Karacaoğlu’nun başrollerini paylaştığı kahkaha dolu “Don Kişot’um Ben” oyunu Ankaralı seyircilerle buluşmaya geliyor. Baba Sahne’nin çok ses getiren ve kapalı gişe oynayan prodüksiyonu “Don Kişot’um Ben”, 25 Mart Pazartesi ve 26 Mart Salı akşamları saat 20.00’de MEB Şura Salonu’nda!

Perde açtığı ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan kahkaha dolu oyunu “Don Kişot’um Ben”, bildiğimiz “Don Kişot”u, alışılmışın dışında bir yorumla sahneye taşıyor. Cervantes’in ölümsüz eseri “Don Kişot”; Mihail Bulgakov’un, dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen metniyle ve Emrah Eren’in yönetmenliğinde bir defa daha yollara düşüyor.

Don Kişot Altın Çağ’ın, Sancho Panza Don Kişot’un izinde… “Aşka Feda” diyen iki saf vicdan sürüklüyor peşinden gelenleri… Şarkılar, maskeler, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleri… Hikâyeyi sorarsanız, bildiğimiz “Don Kişot” işte: Senor Quijano bir gün delirir, silahtarı Sancho Panza’yla maceradan maceraya koşar...

Ozan Güven’in çılgın asilzade Don Kişot’a, Günay Karacaoğlu’nun ise ondan daha çılgın silahtarı Sancho Panza’ya hayat verdiği oyunda ayrıca; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor. Irmak Bahçeci’nin dilimize çevirdiği “Don Kişot’um Ben”in çok konuşulan müzikleri Can Şengün’ün, sahne tasarımı Barış Dinçel’in, kostüm tasarımı ise Sadık Kızılağaç’ın imzasını taşıyor.

İki perdelik “Don Kişot’um Ben”, 25 Mart 2019 Pazartesi ve 26 Mart 2019 Salı akşamları saat 20.00’de Ankara’da MEB Şura Salonu’nda sahnelenecek. Oyunun biletleri Biletix’ten ve gişeden temin edilebilir.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.