Lider kupa sınavında

Son iki haftayı yenilgiyle kapatan Gençlerbirliği, Karabükspor önünde şov yaptı. Kardemir Karabükspor’u 6-0 yenen kırmızı siyahlılarda moraller yerine geldi.

Lider kupa sınavında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligin lideri Gençlerbirliği iki hafta sonra kötü gidişata son verdi. Kardemir Karabükspor’u 6-0 yenen kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren goller Deniz (2), Nadir, Sessegnon, Bekir ve Ahmet Oğuz’dan geldi. Bu maçın ardından bir gün izin yapan futbolcular Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Ostim Stadı’nda Hatayspor’u konuk edecek.

ŞOV YAPTILAR

Son iki haftayı yenilgiyle kapatan Gençlerbirliği, Karabükspor önünde şov yaptı. Perdeyi 14. dakikada Nadir Çiftç ile açan kırmızı siyahlılar, 25'te Deniz Yılmaz'ın golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda ise farkı açan ve bulduğu 4 golle farkı koşan Ankara temsilcisi 54. dakikada Sessegnon, 71 dakikada Bekir'le 4-0'ı buldu. Deniz Yılmaz 76'da duble yaparken, Ahmet Oğuz 81'de skoru belirledi: 6-0. Rakiplerinin kayıp yaşadığı haftayı iyi değerlendiren Gençlerbirliği 34 puanla liderliğini sürdürdü.

RAKİP HATAYSPOR

Kardemir Karabükspor’u farklı geçen Gençlerbirliği bugün Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayan futbolcular kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Öte yandan Ostim Stadı’nda oynanacak bu maça gidecek taraftarlar için biletler satışa sunuldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Ostim Stadı’nda E-Bilet Sistemi olmadığından bu maçın biletleri stat gişesinden katılacak. Biletleri 10 liradan satışa sunulan maçta kombine biletler geçerli olmayacak.

HAKEM ÖZÜTOPRAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Ostim Stadı’nda saat 14.45’te oynanacak olan Gençlerbirliği ile Hatayspor arasında oynanacak mücadeleyi Onur Özütoprak’ın yöneteceğini açıkladı. Özütoprak’ın yardımcılıklarını ise Murat Altan ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Musafa Kürşad Filiz olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.