19 Nisan burç yorumları

19 Nisan burç yorumları

19 Nisan burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

19 Nisan burç yorumları

KOÇ BURCU

Bugün finansal kazançlarda artışla sevineceksiniz. Çocuklarla ilgili konular ve meslek hayatınızda ilerlemeler le karşılaşacaksınız. İş gezileri başarılarınızın mükafatı ödüllendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olumlu pek çok şey hayatınızda gerçekleşecek. Başarınız rakiplerinizi rahatsız edebilir. Etsin siz yollunuza bakın. Meslek hayatınızda başarılarınız fazlası ile artarken gelirleriniz de artacaktır. Ailenizin büyükleri ya da erkek kardeş ağabeylerle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. Gökyüzü hayalini kurduğunuz bir taşınmazın uygun fiyatlarla sahibi olabileceğiniz bir güne işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle iletişim kurmakta zorlanabilir ufak tefek fikir ayrılıklarını büyük meseleler haline getirebilirsiniz. Sağ duyulu davranmalı birlikte olduğunuz insanı olduğu gibi kabul ederek aşkın öfkeye galip gelmesini tercih etmelisiniz.

BOĞA BURCU

Bugün, Düşmanlıklar size zarar veremeyecek pek çok konuda planlarınızı başarı ile ortaya koyabilecek ve başarıyı yakalayabileceksiniz. Günler sonra tam anlamı ile her şey yoluna girecek iş ve aile hayatınızda keyifli günlerin tadını çıkarabileceksiniz. İş hayatınızda dostlarınızdan gelecek şanlar yine bu keyifli günün olumlu etkileri arasında. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu negatif insanları olabildiği kadar yaşamınızdan uzak tutmak ve bu insanların çevrenizde olmasına izin vermemek olmalı. Sizler için ilahi adeletin gerçekleşeceği bu özel zamanın size sunduklarının farkına varın ve hayatınızın akışı ile uyumu yakalayın Bekar Boğa’lar sizlerde sosyalliğe önem verin ve aşka karşı takındığınız ön yargılı düşüncelerden uzaklaşmayı tercih edin.

İKİZLER BURCU

Bugün ruhsal fiziksel zihinsel yorgunluktan uzak durmalı yaşamı hayatınızda ki kişileri farklılıkları ile kabul etmelisiniz. Evli İkizler eşinizin kendi ailesi ile sorunları ilişkinize yansıyabilir bu durum geçidir endişeye kapılmadan hareket edin.İş hayatınızda özellikle finansal konularda kararlarınızı netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Mücadele gerektiren şartlar söz konusu sizler için stresli, yoğun, karmaşık etkilerle uğraşabilirsiniz. Yılmadan hareket edip kararlı ve sakin davrandığınız sürece her şey sizin için aşılabilir olacaktır.

YENGEÇ BURCU

Bugün otorite konumunda ki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Akıl oyunlarında beklenmedik hamlelerle mağlup olabilirsiniz. İş hayatınızda kredi başvurularınız onaylanabilir işinizi büyütme imkanını elde edebilirsiniz. Gün boyunca işinizle ilgili aksaklıklar yaşamak istemiyorsanız iş planınızı yapmalı ve zamanınızı boşa geçirmeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda sabırlı davrandığınız her şeyin karşılğını alacağınız son derece özel bir dönem. Bekar Yengeç’ler sizlerde sağlam temeller üzerine kurulu keyifli bir birlikteliğe adım atabileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda inandığınız işlerin peşine giderseniz kazançlı çıkacak maddi manevi olumlu enerjilerle hayat şartlarınızı daha iyi hale getirebileceksiniz.

ASLAN BURCU

Bugün gerçek dostlarınızın kıymetini anlayacak ve zor günlerinizde yanınızda yer aldıklarının minneti ile yaptığınız hataların farkına vararak ilişkilerinizi düzeltmek için çaba gösterip olumlu ilerlemeler kaydedeceksiniz ve dostlarınızdan gelecek faydalar özel yaşamınızda da yüzünüzü güldürecek. Hayatınızın her noktasında gökyüzünün yüksek enerjisi olumlu olarak etkileyecek sizleri. Uzun vadeli ve kalıcı şeyler için uygun bir gündesiniz yeter ki ön planda olma duygunuz Hırsa ve hırsın sizi esir almasına dönüşmesin. Özel yaşamınızda özellikle evli Aslan’lar için eşten kaynaklanan problemler yaşanabilir. Başkalarının dolduruşuna gelmeden bu süreci olabildiğince sakin geçirmeye özen göstermelisiniz. Bekar Aslan’lar iş ya da eğitim hayatınızla ilgili yapacağınız yolculuklar hayatınızı tamamlayacağınız o özel insanla yollarınızı kesiştirebilir.

BAŞAK BURCU

Bugün iş hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı yapıcı bir tutum içinde olmalı fevri davranışlar sergileyip bağları kopartacak tarzda yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Aile içinde yaşanacak çatışmalar iş hayatınıza da başarısızlık olarak yansıyacaktır. İş ve finansal konularda rakiplerinizle yarış içinde olmadan bireysel olarak yapmanız gerekenlere odaklanın ve kazanın. Önemli yatırımlar için acele kararlar vermemeniz gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda evli Başaklar eşinizle kıskançlığa bağlı tartışmalar huzurunuzun kaçmasına neden olabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün iş ve özel yaşamınızda bir adım atmadan önce iki kez düşünün. Özellikle iş hayatınızla ilgili kararlarda esnek olmaya çalışın. Arkadaş ve yakınlarınızla ilişkilerinizde ön yargılı olmayın. İş hayatınızda önemli gurur duyacağınız bir olay yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ilişkinizle ilgili konularda dikkatli olun! 3ncü şahısların ilişkinize müdahale etmelerine izin vermemeli ilişkinizi koruyan bir tavır içinde olmalısınız. Bu hayat sizin ve sahip olduğunuz şeyler size altın tepsi de sunulmadı kıymet vermeli ve sizin için kıymetli olan her şeye nasıl sahip çıktığınızı herkesin anlamasını sağlamalısınız.

AKREP BURCU

Bugün maddi manevi kazanımlarınızda kaybettiklerinizde sizin için tatmin edici olmayabilir. Özellikle iş hayatınızda kararlar alırken akılcı yaklaşımlar içinde olmaktan uzaklaşabilir genel bir bıkkınlık hali ile iş ve eğitim hayatınıza gereken önemi vermeyebilirsiniz. DİKKATLİ olun sonunda kaybettikleriniz size pahalıya patlayabilir. Özel yaşamınızda ise eşinize karşı aidiyet duygunuzun zayıflaması sizi farklı ilişkilere yönlendirebilir.

YAY BURCU

Enerjisi temposu yüksek bir gün karşılıyor sizleri. İşinizle ilgili çalışmalarınızın takdir edildiği rakiplerinizi arkanızda bıraktığınız güçlü enerjiler sizlerle birlikte. Artan iş temposuna ayak uydurmakta zaman zaman zorlanabilirsiniz. İş birlikleri işinizi kolaylaştıracaktır. Evli ve yetişkin çocukları olan Yaylar iş hayatınızda yaşanabilecek düşmanca bir davranışa karşı çocuklarınızın yanınızda yer aldığını görmek sizleri bir hayli duygulandırırken aynı zamanda güçlü olduğunuzu da hissetmenizi sağlayacaktır. İşinizle ilgili kısa yolculuklar önemli iş bağlantıları yapmanızı sağlayabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün iş hayatınızda her hangi bir şey yapmadan önce, akıllıca düşünmek dikkatle düşünmek günün şifresi sizler için. Aileniz ve akrabalarınızla sorunlar yaşayabilir bencil egoist yaklaşımları karşısında öfkeye kapılabilirsiniz yapmayın. Sadece dinlemede kalın ve bırakın içlerindekini dışarıya yansıtsınlar sizi her zaman istedikleri noktaya getiremeyeceklerini öğrenmelerinin vakti geldi. İş değişikliği ya da ortak projeler zararlı sonuçlara ve maddi kayıplara neden olabilir bu konulara hassasiyetle yaklaşmanız akıllıca olacaktır.

Özel yaşamınızda Evli Oğlaklar aşk hayatınızda ki uyum ve denge ile eşinizle bir elmanın iki yarısı gibi birbirinizi tamamlayacaksınız. Dikkat etmeniz gereken tek konu huzurunuzu kaçırmak isteyen sözde tatlı dilli özde düşmanların oyunlarına gelmemek olmalı.

OĞLAK BURCU

Bugün akılcı yaklaşımlarınız ve sakinliğinizle finansal konularda zarar göreceğiniz durumların önüne geçmenizi sağlayabilir. Hayatın zorlukları ile yüzleşebilir geçmişte yaptığınız yanlış davranışlarınızın gün yüzüne çıkması ile zor durumda kalabilirsiniz. Hatalarınızı büyütecek hırslı yaklaşımlardan uzak durmalı fevri davranışlarda olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kalıcı ve olumlu etkiler sizleri karşılamakta. Yeter ki siz ne istediğinizi bilerek hareket edin.

KOVA BURCU

Bugün akılcı yaklaşımlarınız ve sakinliğinizle finansal konularda zarar göreceğiniz durumların önüne geçmenizi sağlayabilir. Hayatın zorlukları ile yüzleşebilir geçmişte yaptığınız yanlış davranışlarınızın gün yüzüne çıkması ile zor durumda kalabilirsiniz. Hatalarınızı büyütecek hırslı yaklaşımlardan uzak durmalı fevri davranışlarda olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kalıcı ve olumlu etkiler sizleri karşılamakta. Yeter ki siz ne istediğinizi bilerek hareket edin.

BALIK BURCU

Bugün iş hayatınızda önemli çıkışlar gerçekleştirebileceksiniz. Hayatınızın her alanında harika olaylar deneyimleyebilirsiniz. Artan temponuz yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir her ne olursa olsun kendinize dinlenecek zaman ayırmalı ay boyunca sağlık sorunları gelir geçer bir durum gibi değerlendirmeden uzman bir doktora danışarak önemsemelisiniz.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.