30 Temmuz burç yorumları

30 Temmuz burç yorumları

30  Temmuz burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün mesai arkadaşlarınızın soğuk tutumu sizleri rahatsız etse de oralı olmayın ve yapmanız gerekenlere odaklanın. Özel yaşamınızda siz ve eşiniz harika zaman geçireceksiniz. Bekar Koç’lar bugün duygusal konular hayal kırıklıklarınızı sona erdirecek etkide.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün iş hayatınızda  moralinizi yükseltecek gelişmelere işaret etmekte. Şans okları kariyerinizi hedef almakta. Aile üyelerinizin pervasız davranışları  sizi üzecek. Özel yaşamınızda ise sevgilinizin sözleri sizi kırabilir. Evli Boğa’lar sizlerde eşinize yapacağınız bir jest le mutlu olup mutlu edeceksiniz. Bekar Boğalar sizde ruh eşinizi bulabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün ortaklıklarda dikkatli olmalı şüphelendiğiniz her konuda gözünüzü dört açmalı ve kontrolcü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise  duygusallık ve romantizm hakim. Bekar İkizler aşkla bugün bulaşabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bugün güçlü ve cesur davranarak hızlı kararlar alabilir başarılı olabilirsiniz. İşle ilgili konularda sağ duyunuz kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin duygu dolu yaklaşımı ilişkinizi renklendirecek. Bekarlar duygusal konular hayallerinizi gerçekleştirecek.

ASLAN BURCU

Bugün gelecekle ilgili endişeleriniz fazlası ile yüksektir. Gereksiz endişeler sadece huzursuz olup huzursuz hissettirmenize neden olacaktır. Sakin kalmalı ve duygularınızı ifade ederken gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmelisiniz. Bekar Aslanlar sizlerde bugün heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü bugün kendinizi geliştirip enerjinizi yükseltecek konulara yönelmenin getireceği faydalara işaret etmekte. Dinlenen zihniniz doğru kararlar almanızı sağlayacak ve  finansal kazanç getirecek parlak yeni fikirleriniz kabul görecektir.  Evli Başak’lar çocuklarla zor bir gün geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkinizi anlık kararla ve tek taraflı değerlendirmelerde bulunmadan yapmalısınız. Bekarlar bugün duygusal yanılgılar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugün iş hayatınızda beklenmedik kaynaklardan kazançlar elde etmeniz muhtemeldir. Gizliliğe önem verin ve kazanın. Özel yaşamınızda ise  eşinizin şüpheci davranışları şiddetli bir kavganın fitilini ateşleyebilir.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda herhangi bir taahhütte bulunmadan önce fikirlerine güvendiğiniz kişilerle fikir alışverişi yapmanızın gerekliliğe işaret etmekte. Ailevi konularda ise mucize gibi bir haber alabilir ve kutlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise stresli günler ardınızda kalıyor.  Bekar Akrepler bugün şanslı etkiler söz konusu.

YAY BURCU

Bugün gayrimenkul yatırımları sizler için oldukça kazançlı olacaktır. İşinizle ilgili kendi doğrularınızın peşinden gittiğiniz sürece istikrar kazanacak ve başarılı olmaya devam edeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle uyumu yakalayacak ve sorunlarınızı bir daha tekrarı olmaksızın aşacaksınız.  Bekar Yay’lar bugün duygularınızı coşturacak çok özel bir insanla karşılaşabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün finansal krizleri aşacak büyük bir fırsatla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Bugün aile bireylerinizle iletişiminiz mükemmeldir çözüm odaklı davranmanız hepiniz olumlu sonuçları beraberinde getirecek. Özel yaşamınızda ise sevgilinizin duygusal taleplerine karşılık verin. Bugün katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilir işinizle ilgili pek çok maddi anlamda da kazançlı çıkacağınız teklif alabilirsiniz. Şans sizden yana.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün her bakımdan rehberlik edecektir sizlere. Güne dinamik başlar ve aynı dinamizmle her işinizi kolaylıkla ilerletirsiniz. İş hayatınızda dostlarınız aracılığı ile önemli teklifler alabilir büyük bir projenin içinde yer alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin baskıcı ve kırıcı davranışları sizleri fazlasıyla üzebilir.  Bekar Kovalar karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaksınız.

BALIK BURCU

Bugün sağlıkla ilgili konularda yaşanacak gelişmelerle moraliniz yükselecek ve sağlığınızın kıymetini daha iyi anlayacaksınız. İşinizle ilgili de ekstra gelirler elde edeceğiniz fırsatlar söz konusu aklınızı kullanabildiğiniz takdirde. Aile hayatınızda ise bugün duyacağınız haberlerle büyük şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Sen popüler ve kolay karşı cinsten üyeleri çekecek. Eşiniz ile kısa süreli gerginlik yaşayabilirsiniz sakin kalın ve büyütmeyin. Bekar Balıklar duygusal bir gününüzdesiniz ilgi gördüğünüz halde ona yakınlaşmakta güçlük çekebilir ve iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.