Acun Ilıcalı'nın Yakın Arkadaşı Esat Yontuç, Hande Gülşen ile Evlendi

Acun Ilıcalı'nın çok yakın arkadaşı Esat Yontuç, 4 Ağustos'ta sözlendiği Hande Gülşen ile dünya evine girdi. Düğün görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, yakın arkadaşının nikah şahitliğini de yaptı.

Acun Ilıcalı'nın Yakın Arkadaşı Esat Yontuç, Hande Gülşen ile Evlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşlarından olan Acun Medya Genel Koordinatörü Esat Yontuç, Hande Gülşen ile dünyaevine girdi.

4 AĞUSTOS'TA SÖZLENMİŞLERDİ

Acun Ilıcalı ile uzun yıllar birlikte iş yapan ve yakın arkadaş oldukları bilinen Esat Yontuç, 4 Ağustos'ta sözlendiği Hande Gülşen ile bugün hayatlarını birleştirdi.

ACUN, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Düğüne ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, yakın arkadaşının ayrıca nikah şahitliğini de yaptı.

HANDE GÜLŞEN KİMDİR?

Moda tasarımcısı olan Hande Gülşen, ikiz kardeşi Duygu ile yarattığı marka sayesinde çok sayıda ünlü ismi giydiriyor. Modacı olmasının yanı sıra genç bir girişimci olan Hande Gülşen, 2wins isimli tasarım şirketinin ortaklarından biri konumunda bulunuyor. Kardeşi Duygu ile el yapımı tasarımlarını internet üzerinden müşterilerle buluşturan Gülşen, moda dünyasında hatırı sayılır bir yer edindi. İki kız kardeşin öncülüğündeki markalar, dünyanın dört bir yanındaki 22 ülkede 52 satış noktasında ve 4 mağazayla yoluna devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.