Arda Turan’dan takipçisine: Seni bulacağım!

Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından bir takipçisi ile tartıştı. Takipçisine ’Seni bulacağım’ diyen Arda Turan’ın tutumu, çok sayıda...

Arda Turan’dan takipçisine: Seni bulacağım!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medya hesabından bir takipçisi ile tartıştı. Takipçisine ’Seni bulacağım’ diyen Arda Turan’ın tutumu, çok sayıda kişinin tepkisini çekti.

Arda Turan’ın son zamanlardaki eleştirilen performansı üzerine bir takipçisi "Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11’ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel, şova devam" yorumunda bulundu. Bu yoruma sinirlenen Arda Turan ise, takipçisine, "Seni bulacağım, şov nasıl olacak göreceksin" cevabını verdi. İkilinin tartışması bir süre bu şekilde devam etti. Arda Turan, tartışmanın ardından yorumları silerken, tartıştığı şahıs Arda’yla yazışmalarını sosyal medya hesabından yayınladı. Bunu üzerine çok sayıda takipçisi, Arda’ya yaptığından dolayı tepki göstererek, "yakışmadı" yorumunda bulundu. Bu arada, Arda’nın tartışma yaşadığı şahıs da, daha sonra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda, Arda’yla konuştuklarını, aralarındaki sorunun çözüldüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.