babalık duygusunu yaşamak istiyorum

Evlenme programında tanıştığı gelin adayını hamile bıraktığı ileri sürülen Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu, iddiaları doğrulayarak, doğacak çocuğunu...

babalık duygusunu yaşamak istiyorum
Yayınlanma:
Güncelleme:

Evlenme programında tanıştığı gelin adayını hamile bıraktığı ileri sürülen Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu, iddiaları doğrulayarak, doğacak çocuğunu sahipleneceği kaydetti.

Daha önce katıldığı evlilik programında kamerayı görünce dayanamayıp gülmesiyle fenomen olan 24 yaşındaki Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu'nun ikinci defa katıldığı evlilik programında talip olduğu gelin adayını hamile bıraktığı ve gelin adayının hamile halde programa çıktığı iddia edilmişti. İddiaları doğrulayan Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu, çocuğu doğunca sahiplenmek istediğini söyledi. S.G. ile duygusal olarak yakınlaşması olduğunu belirten Timuçin, yaşananları anlattı. Timuçin Kaşıkçıoğlu, “Beraber Gaziantep'e gittik. Ben kendisine, o da bana aşıktı. Duygusal bir yakınlaşmamız oldu. Yaklaşık 2 hafta yanımda kaldı. Daha sonra S.'ye para verdiler ve programda devam etmesini istediler. Biz ayrıldık. Sonra öğrendim ki S. hamileymiş. Yanında olmak istedim, evladımı sahiplenmek istedim. S. güzel ve alımlı olduğu için programda tutmak istediler. Loca adayları ve Zuhal Topal ekibi S.'nin hamile olduğunu biliyordu. S. 3 aylık hamileydi ve hala taliplerini aramak için programda tutuluyordu. Artık karnı çıkacağı için daha fazla yayına çıkaramadılar. Para vermeye devam ettiler. Zuhal Topal hamile kadını 3 ay boyunca, izleyiciden gizleyerek yayına çıkardı. Bebeğin adı Çınar olacakmış. S. 4 aylık hamileydi ve hala taliplerini aramak için programda tutuluyordu. Artık karnı çıkacağı için daha fazla yayına çıkaramadılar. Para vermeye devam ettiler. Zuhal Topal hamile kadını 3 ay boyunca, izleyiciden gizleyerek yayına çıkardı. Şu an S. 7 aylık hamile ve doğuma çok az kaldı. Bebeğin adı Çınar olacakmış" dedi. “BABALIK DUYGUSUNU YAŞAMAK İSTİYORUM” Çocuğunu gerçekten istediğini vurgulayan Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu, “Çocuğumu gerçekten istiyorum. Ben çocuğumun peşindeyim kız beni ilgilendirmez. Çocuğum doğduğunda ona sarılmak onu öpmek istiyorum. Baba heyecanını yaşamak istiyorum. Annesiyle çocuğunu ayırmakta istemiyorum. Sonuçta benim her zaman görme ihtimalim var ama annenin yok. Kendisinin beni mahkemelere verip uzaklaştırma verilmesini istemiyorum. Çünkü o çocuk onun olduğu kadar benim de hakkım. Çocuğumun peşinde olacağım” şeklinde konuştu. “ORADA OTURARAK İNSANLARI KANDIRIYOR” Fırat Kaşıkçıoğlu, S.G.'nin reyting için programda olduğunu ileri sürdü. Yeni sezonda da S.'nin locada oturacağını ileri süren ve "Orada oturmak için para alıyor" diyen Timuçin, “S. arada sırf reyting için oturuyor. Onu orada tutmak için kanal ona para veriyor. Oradaki insanların çoğu öyle yani seline gelen talipler boşa geliyor. Bebek doğduktan sonra S. yeni sezonda tekrar locada oturacak” ifadelerini kullandı. “KIZI HİÇ BİR ŞEKİLDE DARP ETMEDİM” S.G.'nin darp edildiği, şiddet ve baskıya maruz kaldığını ileri sürerek, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurduğunu hatırlatan Timuçin, kendisinin S.'yi hiç darp etmediğini ifade etti. Timuçin, “Hiçbir şekilde böyle bir şey yok. Beni mahkemeye vermiş bir ay uzaklaştırma almışım. Kızla birlikte olduğum süre zarfı içinde ona vurduysam neden o zaman benden şikayetçi olmamış” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.