Çukur dizisinden 12 isim ayrıldı

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur dün akşam sezon finali yaptı.

Çukur dizisinden 12 isim ayrıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı, Ay Yapım imzalı 'Çukur'un sezon finali 11 Haziran Pazartesi akşamı ekrana geldi.

BİRÇOK KARAKTER DİZİYE VEDA ETTİ

Çok sayıda karakterin öldüğü sezon finalinde; Vartolu, Sadiş ve Medet'in yaşadığı dağ evine silahlı baskın düzenlendi. Aynı anlarda düğün hazırlıkları yapan Koçovalılar'ın evine baskın yapıldı ve adeta bir katliam yaşandı. Öte yandan İdris, Paşa ve Emmi'nin içinde bulunduğu bina silahlı adamlar tarafından sarıldı.

HANGİ OYUNCULAR AYRILDI

Dün akşam yayınlanan bölümde ilk ölenler Emrah ve Nazım oldu. Baykal'ın oğlu Nazım'ı canlandıran Ahmet Tansu Taşanlar, Baykal'ın diğer oğlu olan Emrah tarafından silahla vurularak öldürüldü. Bu sırada Nazım'ın zehirli portakal suyunu içen Emrah da zehirlenerek hayatını kaybetti ve böylece Alperen Duymaz da diziye veda etti.

İnzivaya çekilen Vartolu ve Sadiş'e yapılan saldırı sırasında onları korumaya çalışan Medet vurularak öldü ve Mustafa Kırantepe diziden ayrıldı.

Akşın ve Celasun'un düğünü sırasında yapılan saldırı sonucunda Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Nebil Sayın (Muhittin), İrem Altuğ (Ayşe), Zeynep Kumral (Nedret), Cem Uslu (Metin), Uğur Yıldıran (Kemal), Aytaç Uşun (Meke), İlayda Alişan (Akşın), Kubilay Aka (Celasun), Ece Yaşar (Karaca), ve Doğancan Sarıkaya (Acar) ölerek diziye veda eden oyuncular oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.