Demet Akalın ile barışan Okan Kurt'dan bomba açıklama

Demet Akalın ile barışan Okan Kurt'tan açıklama geldi.

Demet Akalın ile barışan Okan Kurt'dan bomba açıklama
Yayınlanma:
Güncelleme:

Demet Akalın, geçtiğimiz eylül ayında boşandığı 6 buçuk yıllık eski eşi Okan Kurt'la barıştı. Çiftin barışma haberini ise kızları Hira Kurt, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu.

BEN ONU ÇOK SEVİYORUM

Barışma haberlerini kabul eden Okan Kurt, canlı yayında şunları söyledi: "Yurt dışına gittik daha rahat ederiz diye 10 günde her şeyi düzelttik. Bizi rahat bırakırlarsa eşimle barışacağız. Çok zor dönemler geçirdik ailecek, ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum. İkna etmek için ne yaptın? Bir şey yapmama gerek yok biz oraya rahat hareket edebilmek için gitmiştik.

KARDEŞ İSTİYOR

Kızım barıştığımızı ilan etti zaten. Hira bakıcısına 'annemle babam yurt dışına gidip bana kardeş yapsınlar' diyormuş.Henüz aynı evde yaşamıyoruz"

HİRA SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Geçtiğimiz aylarda 6 buçuk yıllık ilişkilerinin bitirerek, hayranlarını üzen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti barıştı. Barışma haberini ise küçük kızları Hira Kurt'tan geldi. Kurt sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Annem ve babam tatile gitti. Havaalanındalar bana oyuncak alınca gelecekler." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.