Deniz Akkaya neden ifade verdi?

Deniz Akkaya tehditle darp etme suçlaması ile saatlerce polise ifade verdi

Deniz Akkaya neden ifade verdi?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Deniz Akkaya tehditle darp etme suçlaması ile saatlerce polise ifade verdi

Ünlü manken Deniz Akkaya eski menajeri Merih Yılmaz'ı arayarak Beyoğlu'ndaki avukatının ofisine gelmesini istemiş, Yılmaz ofise gittiğinde Yılmaz'ın kendisine 200 bin TL borcu olduğunu söylemesi üzerine aralarında tartışma çıkmıştı. Tartışma sırasında ofise 2 kişi daha gelmiş, Yılmaz'ı darp ederek aracını almışlardı.

TEHDİT EDEREK DARP ETTİĞİ İDDİASI 

Yılmaz, polise yaptığı başvuruda, "Deniz Akkaya beni arayarak avukatının ofisine çağırdı. Kendisine 200 bin TL borcum olduğunu söyledi. Ben kendisine bana 70 bin TL borcu olduğunu söyledim. Aramızda tartışma yaşanırken ofise 2 kişi girdi. Beni odaya çekip dövdüler. Bütün bunlar yaşanırken Deniz Akkaya da ofisteydi. Tehdit ve döverek aracı aldılar. Daha sonra beni ofisten kovdular. Deniz Akkaya ve beni darp eden 2 kişiden şikayetçiyim" demişti.

SAATLERCE EMNİYETTE  SORGULANDI  

Yılmaz olayın ardından hastaneden aldığı darp raporunu da polise teslim etmişti. Başvurunun ardından Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri Deniz Akkaya'nın ifadesini almak için emniyete çağırdı. Öğle saatlerinde emniyete gelen

Akkaya, ifadesi şüpheli sıfatı ile akşam saatlerine kadar devam etti. Akkaya sorgulaması ardından emniyetten ayrıldı. "Emniyette davet edildik, biz şikayetçiyiz" sözleri ile habercilere konuştu.

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.