Deniz Seki Ayrılığı Doğruladı: Faruk Bey İstedi, Ben de Saygı Duydum

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin sevgilisi Faruk Salman'dan ayrıldığı haberleri çıkmıştı. Seki bu haberleri doğrulayarak "Ayrılığı Faruk Bey istedi, ben de saygı duydum" dedi.

Deniz Seki Ayrılığı Doğruladı: Faruk Bey İstedi, Ben de Saygı Duydum
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 3 yıla yakın hapis yatmıştı. Bu süre içinde sevgilisi Faruk Salman, Seki'yi hiç yalnız bırakmadı. Ancak ikili Seki, hapisten çıktan sonra ayrıldı diye iddia edildi. Seki haberleri doğrulayarak "Bu haber nasıl yayıldı şaşkınız" demeyi de ihmal etmedi.

"ÇOK AMA ÇOK ÜZGÜNÜM"

Deniz Seki ayrılık açıklamasını şöyle yaptı: "Bu daha çok aramızda bizim bile kendimize söylemekten korktuğumuz sevgimize daha çok sahip çıkmalıyız diye düşündüğümüz hassas bir dönemde bu haber basına nasıl sızdı ben şaşkınım. Biz şaşkınız .Ve çok ama çok üzgünüm! Eminim Faruk Bey de üzgün.

"ÖMÜRLÜK BAKTIĞIM BİR İLİŞKİYDİ"

Sevgimizden yana bir şüphemiz yok ama benim iş yoğunluğum onun bu yoğunluğa alışamaması dengeyi bulamadık maalesef… Yoksa başka hiçbir şey yok bu ömürlük baktığım ilişkiyi bitirecek. Bu karar Faruk Bey'in almış olduğu bir karar bende saygı duyuyorum."

İkilinin romantik anları böyle görüntülenmişti;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.