Hakan Altun: İstanbul'u terk edeceğim

Hakan Altun, Elif Güvendik'le yaptığı özel röportajda sahneleri bırakabileceğinin sinyalini verdi. Altun

Hakan Altun: İstanbul'u terk edeceğim
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hakan Altun, Elif Güvendik’le yaptığı özel röportajda sahneleri bırakabileceğinin sinyalini verdi. Altun “sade bir hayat yaşamak istiyorum annemi de ikna edersem İstanbul’u terk edeceğim” dedi.

Elifnağme programı için samimi açıklamalarda bulunan Hakan Altun; sahneye çıkmadan ve şarkı söylemeden yaşayabileceğini ama müziği asla bırakmayacağını belirterek şunları söyledi:

"ANNEMİ İKNA EDER ETMEZ GİDECEĞİM"

“Sade bir hayat yaşamak istiyorum. Güneyde bir deniz kıyısında prefabrik de olsa bir ev ve hemen yanına stüdyo kurmayı planlıyorum. İstanbul’da annemlere gidişim üç buçuk saati geçiyor ama güneyde yaşayıp ailemi özlediğimde onları görmek istesem daha az bir sürede bunu yapabilirim. Annemi ikna eder etmez İstanbul’u terk edeceğim. Kaderci bir insanım. Ağır ameliyatlar geçirdim. Ölümle burun buruna geldiğimde annemin duasıyla hayata tutundum. Panik atağımı çok küçük doz antidepresan kullanımı dışında kendim yendim. Hayatta her şey olabiliyor, uzun süre hastalığımın nöbet korkusunu yaşadım. Cenazelere katılamadım. Kısacası çatlak durumu varsa tescilli çatlak oldum.”

"TARKAN'IN ALBÜMÜ MUHTEŞEM OLDU"

Elif Güvendik’in gündem sorularına da cevap veren Altun şöyle devam etti: “Sosyal medyada hiç hesabım yok. Şarkı verdiğim insanlardan para almıyorum. Tarkan’ın albümü muhteşem oldu, kimse laf edemez.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.