Mert Alaş'tan Irina Shayk fotoğrafı

Çektiği fotoğraflar ve selfie'lerle adından söz ettiren Mert Alaş, dün de Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla konuşuldu

Mert Alaş'tan Irina Shayk fotoğrafı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Madonna, Kylie Minogue, Kate Moss, Miley Cyrus, Victoria Beckham ve Gisele Bündchen, Mert Alaş'ın fotoğrafladığı isimlerin sadece bir kaçı. Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı dün de 69. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklere katılmak üzere gittiği Fransa'dan yeni fotoğraflar paylaştı.

"BEBEKLERİM" NOTU İLE PAYLAŞTI

Cannes'da yapılan sinema gecesine katılan Alaş, dünyaca ünlü top modeller Irina Shayk ve Doutzen Kroes'un fotoğrafını Instagram hesabından "Bebeklerimle" notuyla paylaştı. 

Mert Alaş'ın bir sonraki fotoğrafı ise uzun süre Cristiano Ronaldo ile yaşadığı aşk ile konuşulan, şuanda ise oyuncu Bradley Cooper ile birlikte olan 29 yaşındaki Irina Shayk ile samimi bir kare oldu. Bu iki paylaşım çok kısa sürede 27 binden fazla beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Ünlü manken Irina Shayk'ın paylaştığı aynı fotoğraf ise takipçileri tarafından "Bradley'e ne oldu?" sorusuyla 100 binden fazla beğini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.