Meryem Uzerli’nin yeni imajı hayranlarını şok etti

Saçlarını siyaha boyatan Meryem Uzerli'yi hayranları beğenmedi: Kendini daha fazla çirkinleştirme mesajları paylaştılar.

Meryem Uzerli’nin yeni imajı hayranlarını şok etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem karakteriyle büyük hayran kitlesi yakalayan Meryem Uzerli son çekeceği film için saçlarını siyaha boyattı. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Uzerli'yi hayranları beğenmedi

Alman asıllı güzel oyuncu yeni filmi için kamera karşısına geçeceğini yeni imajıyla sosyal medya hesabından duyurdu. Uzerli'nin saçlarını siyaha boyatması takipçilerini memnun etmedi. Hayranları Uzerli'nin paylaşımına "Siyah sana yakışmamış eski haline dön" diye yorum yaptı.

saclarini-siyaha-boyatan-meryem-uzerli-yi-11071290_1914_m.jpg

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİ KORKUTTU

Güzel oyuncu bir çok projede oyunculuktaki yeteneğiyle göz doldurmasına karşılık bir zamanlar rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinden sonra tıpta Tükenmişlik sendromu adıyla geçen hastalıkla mücadele etmişti. Uzerli'nin paylaştığı son pozda saçlarını siyaha boyatması ise hayranlarına bunalıma mı girdi dedirtti.

saclarini-siyaha-boyatan-meryem-uzerli-yi-11071290_5072_m.jpg

YENİ FİLMİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Meryem Uzerli sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni imajıyla yeni filminin müjdesini vererek hayranları rahat bir nefes aldı.

İşte Meryem Uzerli'nin yeni imajı;

saclarini-siyaha-boyatan-meryem-uzerli-yi-11071290_4119_m.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.