Nihat Doğan Bombayı Patlattı

Survivor 2018 All Star kadrosu ünlüler takımında yarışacak olan Nihat Doğan, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adeta meydan okudu.

Nihat Doğan Bombayı Patlattı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sene All Star versiyonu ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Survivor 2018'de şarkıcı Nihat Doğan ve eski futbolcu Ümit Karan yarışacak.

TOPLAMDA 10 KİŞİ BELLİ OLDU

Survivor 2018'de önceki yıllarda başarı göstermiş yarışmacıların bir arada yarışacağı bir All Star grubu kuruluyor. Yarışmanın yapımcısı ve sunucu olan Acun Ilıcalı, adaya gidecek 8 kişinin ismini açıklamıştı. Son olarak Survivor 2018 All Star'a katılacak olan iki ismin daha belli olduğu, bu isimlerin ise Ümit Karan ve Nihat Doğan olarak belirlendiği öğrenildi.

İKİ YIL ÖNCEKİ ALL STAR KADROSUNDAN ÇIKARILMIŞTI

Daha önce vahşice katledilen Özgecan Arslan için attığı tweet nedeniyle büyük tepki çeken Nihat Doğan, Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star kadrosundan çıkartılmıştı.

NİHAT DOĞAN'DAN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Survivor 2018 kadrosuna dahil edilen Nihat Doğan geçmişte attığı bu tweeti ve yaşananları adeta unutmuşcasına dikkat çekici bir paylaşıma imza attı. Acun Ilıcalı tarafından adaya davet edilen Doğan, yaptığı paylaşımda "Allah'ın yazdığını kullar silemez. Erteleyebilir lakin engelleyemezsiniz. Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya Survivor All Star 2018'e gidiyorum. Mekanın sahibi geliyor" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.