Nihat Doğan Seda'ya asıldı

Nihat Doğan,tüm Türkiye'nin önünde eski sevgilisi Seda Sayan'a asıldı.

Nihat Doğan Seda'ya asıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Show TV'de yeni formatıyla programa başlayan Seda Sayan 4 gündür ekranlarda yoktu. Bugün cezanın bitmesiyle yeniden ekranlara dönen Seda Sayan eski sevgilisi Nihat Doğan'ı programa konuk etti. Seda Sayan ve Nihat Doğan 12 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

SEDA SAYAN'IN DENETİMİNDEYMİŞ

Sevgili oldukları dönemde Seda Sayan'ın kendisini hiç konuşturmadığını söyleyen Nihat Doğan, Seda Sayan'ı taklit etti. Seda Sayan ile birlikteyken henüz şöhret olmayan Nihat Doğan o günlerde Seda Sayan'ın sıkı denetimindeymiş.

"REZİL ETTİ BENİ"

Ağzını her açtığında Seda Sayan'ın pot kıracak diye korktuğunu anlatan Nihat Doğan, 'Gözleri ile işaret ederdi' dedi. Seda Sayan duydukları karşısında utandığını söyleyerek "Rezil etti beni" deyip gülme krizine girdi.

"NİHAT DOĞAN, SEDA SAYAN'A YÜRÜYOR"

Nihat Doğan 12 yıl önce nikah masasından döndüğü Seda Sayan'ın güzelliğini öve öve bitiremedi. Sosyal medyada Nihat Doğan'ın sözleri için "Nihat Doğan, Seda Sayan'a yürüyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Nihat Doğan'ın o sözleri;

"Hala aynısın vallahi, ilk gördüğüm gibisin. Sen dondurdun mu ne yaptın kendini? Beni dondurdu. 12 sene önce gördüm dondum, yine dondum, hala çok güzelsin.Televizyonculuğu bana öğreten Seda Hanım'dır. Aydın insan, sanatçı insan her şeyi taşıyabilmeyi bilmeli. Ayrılığı taşımanın ağırlığı daha fazladır. Ayrılığı taşıyan adam, adam gibi adamdır. Kadınlar hayatın rengidir.''

 

haberler.com.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.