Özlem Yıldız gelinlik giydi

Model ve sunucu Özlem Yıldız, Bodrum'daki bir defilede podyuma çıktı. Defile öncesi konuşan Yıldız, mayoyla görüntülenmekten çekinmediğini söyledi

Özlem Yıldız gelinlik giydi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bodrum’da engelliler yararına düzenlenen defilede podyuma çıkan Özlem Yıldız, öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendini yarı Bodrumlu ve Bodrum’a geldiğinde de ev sahibi gibi hissettiğini söyleyen Yıldız, henüz deniz sezonunu açmadığını, sadece ayağını suya sokup güneşlendiğini belirtti.

Sosyal sorumluluk projesi içinde yer aldığı için mutlu olduğunu söyleyen Yıldız, çok fazla podyuma çıkmadığı için ise heyecanlandığını ifade etti. Çalışma hayatıyla ilgili "Televizyonda iyiyim" diyen Yıldız, mayoyla görüntülenme konusunda ise şunları söyledi: "Çok tercih ettiğim bir şey değil ama özellikle de ’açık denizlerde denize gireyim de kimse beni çekmesin’ diye o kadar üstüne titizlendiğim bir durum da değil. Benim tatil yaptığım yer belli, zaman belli. Zaten sosyal medyada bir resim koyunca Bodrum’a tatile geldiğim anlaşılıyor. Tatil yaptığım yer de biliniyor. O yüzden alıştık, sorun yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.