Şafak Sezer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama

Oyuncu-yapımcı İsmail Filiz, meslektaşı Şafak Sezer’in sağlık durumuna ilişkin, "Şafak abi hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun...

Şafak Sezer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oyuncu-yapımcı İsmail Filiz, meslektaşı Şafak Sezer’in sağlık durumuna ilişkin, "Şafak abi hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun yaşayan bir insan. Çok yakın bir arkadaşını kaybettiği için sinirleri biraz bozulmuş olabilir, aldığım bilgiye göre bugün de evine çıkıyor, normal hayatına devam edecek." dedi.

Filiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Şafak Sezer sinir hastanesine yatırıldı" şeklinde yer alan haberlerden büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ailesiyle görüştüğünü ve durumu hakkında bilgi aldığını anlattı.

"BUGÜN EVE ÇIKIYOR"

Sezer’in yakın bir arkadaşının hayatını kaybetmesi üzerine moral bozukluğu yaşadığını aktaran Filiz, "Hepimiz insanız ve duygularımız var. Sevdiğimiz insanları kaybetmenin acısı çok büyük olabiliyor bazen. Şafak abi de hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun yaşayan bir insan. Çok yakın bir arkadaşını kaybettiği için sinirleri biraz bozulmuş olabilir, aldığım bilgiye göre bugün de evine çıkıyor, normal hayatına devam edecek." ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.