Sanatçı Talat Bulut gözdağı verdi

Ünlü sanatçı Talat Bulut taciz iddiası davasında takipsizlik kararı kesinleşince göz dağı verdi.

Sanatçı Talat Bulut gözdağı verdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ünlü sanatçı Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinde kostüm asistanı Özge Ş.'yi taciz etmekle suçlanmış, hakim karşısına çıkmıştı. Hakkında takipsizlik kararı verilen Bulut'un diziye dönmesi ise set çalışanlarını rahatsız etmişti. Bulut, hakkında takipsizlik kararının kesinleşmesinden sonra sosyal medya üzerinden, şahsına yönelik iftira ve karalama yapanlara, yaptığı duyuru ile yargı yolunu gösterdi.

LÜTFEN DİKKATLİ DİNLEYİN

Talat Bulut duyurusuna şöyle başladı; "Herkese merhaba , Mevlanın bir söz ile başlamak istiyorum. "Dün dünde kaldı, bugüne ve yarına dair yeni şeyler söylemek lazım. Ama ben bu sözü değiştirmeliyim. Dün dünde kalmadı. Bugüne ve yarına dair yeni şeyler söylemek ve uyarılar yapmak gerek. Elimdeki yazıyı okumak zorundayım kusura bakmayın. Çünkü bu bir uyarı! Lütfen dikkatle dinleyin.

ORTAK OLAN HERKESLE HESAPLAŞACAĞIM

"Üzerime haksızca atılan ve mesnetsiz olduğu yargının tüm mercileri tarafından defalarca ispta ve tescil edilen bir iftirayı, insanoğluna yakışmayacak bir kötülük hissiyle, bana düşmanlık için pervasızca kullanma çabası içerisine giren herkesi, hayret ve sükunetle dinledim ve takip ettim. Hakkımda ortaya atılan yalanın, açık bir iftira olduğu yargı tarafından, tüm detaylarıyla, ortaya konduğu halde bazı linç seviciler, kamoyu nezdinde (Yani kalabalık nezdinde) itibarımı zedelemek için hala çırpınmaya devam ediyor. Onlar artık bilmeliler ki, bana atılan bir iftiranın ortaya koyduğu yargı, onların bu açık suç girişimine de kayıtsız kalmayacaktır. Bugünden itibaren gerek yazılı gerekse sözlü olarak yaptıkları açıklamalarla, şahsıma karşı karalama kampanyası düzenleyen ve buna ortak olan herkesle ayrı ayrı yargı önünde hesaplaşacağım." diyerek tepkisini gösterdi.

taciz-iddiasi-.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.