Şarkıcı Sıla, Erdal Beşikçioğlu ile Yasak Aşk mı Yaşıyor

25 yıldır evli olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun popçu Sıla ile 15 gün önce aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. İkili haberleri anında yalanladı.

Şarkıcı Sıla, Erdal Beşikçioğlu ile Yasak Aşk mı Yaşıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yeni Asır Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın imzasıyla çıkan haber bugün magazin gündemini bir hayli sarsacak gibi görünüyor. Sıla ve Erdal Beşikcioğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Bunun üzerine ikilinin basın danışmanları "müzikal bir proje için bir araya geldiler" diye haberi yalanladı.

SANAT DÜNYASI ÇALKALANIYOR

Durak'ın haberine göre; ünlü isimlerin birbirleri ile yaşadıkları yasak aşk iddialarına bir yenisi daha eklendi. Son iki haftadır sanat dünyasının yeni bir yasak aşk iddiası ile çalkalandığı ortaya çıktı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU İLE YASAK AŞK

25 yıldır Elvin Beşikçioğlu ile evli olan ünlü oyuncu  Erdal Beşikcioğlu'nun popçu Sıla ile 15 gün önce aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Bu yasak aşkın gizli tutulmaya çalışıldığı ve ünlü ikilinin yasak aşklarını sır gibi sakladığı ileri sürüldü.

SALAŞ MEKANLARDA

Beşikçioğlu ve Sıla'nın gizli gizli buluştuğu ve genelde Anadolu yakasındaki kafe ve restoranlarda baş başa kaldığı iddia edilirken, en son Kadıköy'de bir balıkçıda baş başa yemek yedikleri iddialar arasındaki yerini aldı.

Sıla'nın yakın çevresinin bu durumdan şüphelendiği ve ünlü popçuya ' Erdal Beşikcioğlu ile aşk mı yaşıyorsun?' sorusu sorulduğunda şok olduğu iddia edildi. Sıla'nın bu soru karşısında, "Adam evli, büyük rezillik olur duyulursa biteriz" yanıtı verdiği iddia edildi.

İKİLİDEN ANINDA YALANLAMA GELDİ

Sıla ve  Erdal Beşikcioğlu'nun basın danışmanları çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. Her iki taraf da ''İki ünlü ismin bir müzikal projesi için 2 ay önce görüştüğünü ancak aşk ilişkisinin söz konusu dahi olmadığını'' söyledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.