Serdar Ortaç'ın eşi Chloe, transparan kıyafetiyle şaşı etti

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, eşiyle birlikte katıldıkları davette transparan elbisesiyle tüm gözleri şaşı etti.

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe, transparan kıyafetiyle şaşı etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

İzmir Alacatı'da bir barda, yeni bir kripto paranın tanıtımı yapıldı. Firmanın reklam yüzü olan Serdar Ortaç ile eşi Chloe ve oyuncu Celil Nalçakan da geceye katıldı. Davete damga vuran isim ise düzgün fiziği ve transparan kıyafetiyle Chloe Loughnan oldu.

TRANSPARANIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Davete siyah dantelden oluşan transparan kıyafetle katılan Loughnan, tüm dikkatleri üzerine çekti.

EV HEDİYE ETTİLER

Kripto para lansmanı yapan şirketin Amerika'nın Orlando şehrinde 1500 konut yaptığını belirten Ortaç, "Aynı zamanda borsaya da açıldılar. Bize de 2 ev hediye ettiler. Birisi hanıma, diğeri bana. Orlando'ya evlerin yapımını görmeye gittik. Hala bitmedi, bitecek. Amerika'da çok güzel bir Türk kenti yaptılar. Gerçi herkes gelip ev alıyor" dedi.

ÇOK TEKLİF GELİYOR

Eşinin bir film projesinde yer alması fikriyle ilgili ne düşündüğü sorulan Ortaç, "Ben Chloe'nin dizi filmde oynamasını istiyorum. Türkçesi de güzel. Hanım, hep 'zamanı var' diyor. Kaç tane teklif geldi. Onun aksanı yok. Dümdüz Türkçe konuşuyor. Millet şok oluyor. Kick boks da yapıyor. Koydu mu oturtur" dedi.

chloe-loughnan.jpg

chloe-loughnan-reklam-yuzu-oldugu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.