Survivor'da büyük şok! Diskalifiye çıkabilir

TV 8 ekranlarının reytting rekoları kıran yarışması Survivor'da Semih Öztürk veya Zafer Mete...

Survivor'da büyük şok! Diskalifiye çıkabilir
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da ortalık toz duman karıştı. Gönüllüler adasında yaşanan olayda Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girerken Semih Zafer kavgası, Acun Ilıcalı'nın kırmızı çizgilerini çiğnemiş oldu. Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında diskalifiye olma ihtimali bulunuyor. Acun Ilıcalı'nın görüntüleri seyredip ardından kararını ada konseyinde yarışmacılarla paylaşacak. Acun'un bu kararı, bu akşam yayınlanacak olan bölümde toplanan olağanüstü konseyde açıklaması bekleniyor. 



Ünlü yapımcı bu olayın sınırları zorladığını belirtirken görüntülerini net izlemediğini ve izledikten sonra net karar vereceğini vurguladı. Yarışmada diskalifiye ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Her şey bu akşam toplanılacak konseyde belli olacak



Acun Ilıcalı yapmış olduğu açıklamada; ''Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malefef bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar. Acil durum konseyi olacak. Görüntüler izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil."

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.