Ankara İl Emniyet Müdürü Karaaslan: Her şey Ankaralılar için

Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan Türk polis teşkilatı olarak 172 yıldır halkımıza asayiş ve güvenlik anlamında hizmet sunduklarını ifade etti.

Ankara İl Emniyet Müdürü Karaaslan: Her şey Ankaralılar için
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan Türk polis teşkilatı olarak 172 yıldır halkımıza asayiş ve güvenlik anlamında hizmet sunduklarını ifade ederek, “Tüm arkadaşlarımızla birlikte Ankaralıların huzur ve güvenliğini temin etmek için çalışmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

HER TÜRLÜ SIKINTIYI GÖZE ALIYORSUNUZ

Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve beraberindeki heyet, Ankara Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Ankara Valisi Ercan Topaca, Türk Polis Teşkilatı’nın 172 yıldır vatandaşlara hizmet ettiklerini ifade ederek, “Polis olarak yürüttüğünüz hizmet, toplumun en çok ihtiyaç duyduğu aslında ertelenemeyecek, vazgeçilemeyecek, ihmal edilemeyecek en önemli hizmetlerin başında geliyor. Polis arkadaşlarımız gerçekten büyük bir özveriyle, her türlü riski, her türlü sıkıntıyı göze alarak, göğüsleyerek bu hizmeti yapmaya çalışıyorlar” dedi.

ANKARALILARIN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan’da Türk Polis Teşkilatı olarak 172 yıldır halkımıza asayiş ve güvenlik anlamında hizmet sunulduğunu ifade ederek, “Tüm arkadaşlarımızla birlikte Ankaralıların huzur ve güvenliğini temin etmek için çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bu konuda bize verdiğiniz desteklerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim” dedi. Ziyaretin sonunda emniyet personeli ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Ercan Topaca, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.