Ankara'da olmaz dedirten olay şaşkına çevirdi! Aynı daireye 300 kişiye sattılar

Batıkent’te duyanları şaşkına çeviren bir dolandırıcılık olayı meydana geldi.

Ankara'da olmaz dedirten olay şaşkına çevirdi! Aynı daireye 300 kişiye sattılar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'da yaşayan Muharrem Yozgat isimli bir kişi satın almak istediği dairenin kendisiyle birlikte 300’e yakın kişiye daha satıldığını ve dolandırıldığını iddia etti.

manset1-011.jpg

50 MİLYON LİRAYA YAKIN PARA TOPLADILAR

Emekli astsubay Muharrem Yozgat, Batıkent’te bir daire almak istediğini ancak internet üzerinden bulduğu dairenin kooperatif üyeliği üzerinden kendisi haricinde 300’e yakın kişiye daha satıldığını iddia etti. Mağduriyetini aktaran Yozgat, kooperatifin 50 milyon liraya yakın para topladığını dile getirdi. Dolandırılan diğer mağdur vatandaşlarla birlikte sesini duyurmak ve paralarını geri alabilmek istediklerini belirten Yozgat, “Kooperatif Başkanı ile bana gösterdikleri dairenin devir işlemlerini yaptık. İşlemleri yaptığımıza dair belgeler, ortaklık senedi, hisse devir senetleri ve vekaletnameler var. Ancak ben daireyi başkalarına da sattıklarını öğrendim ve araştırmaya başladım” diye konuştu.

SAKIN GELİP BURADAN DAİRE ALMASINLAR

Daire almak isteyenlere uyarıda bulunan Yozgat, “Biz yandık kimse yanmasın. Gelip bunlardan kimse daire almasın. Kooperatif başkanı hala müteahhitlik ve Eryaman tarafında emlakçılık yapıyor. Ortada Çiflikbank benzeri bir dolandırılma var. Yetkililere, sesleniyoruz gereğinin yapılmasının istiyoruz. Bu insanlar hiç çekinmeden sahte belge düzenleyerek gerçekmiş gibi satış yapmaya devam ediyorlar, kanundan korkmuyorlar, Kooperatif başkanı bana paramı vermeyeceğini söylüyor” mesajını verdi. Bir diğer mağdur Ünal Çelik ise birçok insanın hala bu kooperatife aidat ödemeye ve kooperatifin para toplamaya devam ettiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.