Bundan sonra kimse darbe yapmaya teşebbüs edemez

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı açıklamada “Bundan sonra kimse darbe yapmaya teşebbüs edemez" dedi.

Bundan sonra kimse darbe yapmaya teşebbüs edemez
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

 

TÜRKİYE’NİN KALKINMASINA ENGEL OLAMAYACAKLAR

AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan:“ Türkiye’nin neresine giderseniz gidin AK Parti döneminde yapılmış eserleri ve hizmetleri görürsünüz “dedi. Geçtiğimiz hafta Rize, Trabzon, Diyarbakır ve Antalya’da olduğunu belirten Ceylan, ülkemizin güzelliğini, büyüklüğünü gezince daha iyi anlıyorsunuz” dedi. Türkiye’nin son 14 yılda her alanda çok büyük gelişme sağladığını söyleyen Ceylan, bu durumun ülkemizin gelişmesini istemeyen dış güçleri rahatsız ettiğini belirtti. Ülkemizin sadece tek parti iktidarları döneminde gelişme gösterdiğini kaydeden Ceylan, bu gelişme dönemlerinin, darbelerle, muhtıralarla, sağ-sol çatışmalarıyla sekteye uğratıldığını söyledi. Ceylan: “Bundan sonra dış güçler ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’nin gelişmesine, büyümesine asla engel olamayacaklar” dedi.

2. KURTULUŞ SAVAŞI’NI DA KAZANACAĞIZ

Ceylan; Yaşanan darbe kalkışmasına, terör saldırılarına rağmen Türkiye, 3Havalimanı, Avrasya Tüneli,3. Köprü, Körfez Geçiş Köprüsü gibi dünyada hiçbir ülkenin gerçekleştiremediği yatırımları yapmaya devam edeceğini söyleyen Ceylan sözlerine şöyle devam etti, “Dış güçlerin son oyununu ise 15 Temmuz’da milletçe gördük. Bu süreçlerden geçtik derken hain darbe girişimi yaşandı. Hem hain darbe girişiminin, hem de darbecilere karşı milletimizin verdiği mücadelenin  dünyada eşi benzeri yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimiz, alçaklara, hainlere gereken cevabı verdi. Bundan sonra kimse darbe yapmaya teşebbüs edemez. Kim ne yaparsa yapsın bu aziz millet binlerce yıl bu coğrafyada yaşayacaktır” dedi. Ceylan“ Türkiye şu anda adeta 2.Kurtuluş Savaşını yaşıyor ve ülkemiz bu savaştan da başarıyla çıkacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.