Güven Timleri Ankara’da suç makinelerine göz açtırmıyor

Ankara’da Güven Timleri’nin gerçekleştirdiği uygulamalarda meydanlarda kumar oynatan 10 kişiyle birlikte toplamda 14 değişik suçtan aranan 1 kişi yakalandı.

Güven Timleri Ankara’da suç makinelerine göz açtırmıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Vatandaşların güvenliği için özellikle Kızılay Ve Ulus bölgelerinde uygulamalarını sürdüren Güven Timleri ekipleri, son 1 haftada toplam 14 değişik suçtan aranan şahsı yakalayarak gerekli işlemleri yapılması üzere infaz birimlerine teslim etti. Ayrıca ekipler toplamda 19 yoklama kaçağını belirlemiş, kendilerine gerekli tebligatı yaptığı bildirildi. Etrafındaki insanlara gürültü gibi rahatsızlık veren 15 şahsa da 5326 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan yasal işlem yapıldı.

BUL KAROYU AL PARAYI OYNATANLAR YAKALANDI

Güven Timleri ekiplerince Ulus’ta cadde kenarlarında halkında dikkatini çekecek şekilde “Karo bulmak suretiyle kumar oynatan-oynayan” toplam 10 şahıs belirledi. Ekipler takibe aldıkları bu 10 kişiyi yakalayarak “Kumar oynatmak için yer ve imkan temin etmek” suçu ile ilgili polis merkezine teslimlerini yaptı.

manset1-012.jpg

HİNT KENEVİRİ YETİŞTİREN ŞAHIS KISKIVRAK YAKALANDI

Ayrıca Güven Timleri bölgelerinde gelen ihbarları da değerlendirerek, Atıfbey Mahallesi’nde bulunan bir adres tespiti yaptı. Ekipler burada değişik suçlardan aranan Demirhan İ. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı. Şahsın kullanılmayan yıkık binalar arasında hint keneviri yetiştirdiği ekipler tarafından tespit edildi. Narkotik ekipleri ve köpekleriyle bu alanlarda yapılan aramalarda, 11 kök, 394 gram hint keneviri, 27,44 gram esrar ve 99 extasy tabir edilen hap ele geçirildi. 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.