Mekan farklı dualar aynı

Sincan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Balkanlar’da yaşayan kardeşlerini unutmadı, Ramazan boyunca iftar ve gönül sofraları kurdu.

Mekan farklı dualar aynı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Balkanlar’da yaşayan kardeşlerini unutmadı, Ramazan boyunca iftar ve gönül sofraları kurdu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Kardeşlerimiz ile aynı sofrada olmasak da gönüllerimizdeki dualarda bir araya geliyoruz” dedi. 

2 FARKIL ÜLKEDE 3 AYRI NOKTADA İFTAR SOFRASI

Gönül sofralarını ülke sınırları dışına taşıyan Sincan Belediyesi 2 farklı ülkede 3 ayrı noktada kurduğu iftar sofralarında Ramazan ayının bereketini, paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Kardeş belediyecilik kapsamında Kosova'nın Prizren, Bosna Hersek'in Doboj Jug ve Travnik şehirlerinde kurulan iftar sofralarında her gün binlerce kişi bir araya gelip orucunu açtı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Yurtdışındaki kardeşlerimizle birlikte gönül köprüleri kurarak Ramazan'ın bereketini, paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşlerimiz ile aynı sofrada olmasak da gönüllerimizdeki dualarda bir araya geliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.