Melih Gökçek:Başkan yapacaktım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, önceki gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Gazeteci Tayfun Talipoğlu’nu, bir dönem Çankaya’dan belediye başkanı adayı yapmak istediğini açıkladı.

Melih Gökçek:Başkan yapacaktım
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER MERKEZİ

“Solcuydu molcuydu ama iyi çocuktu” diyerek Tayfun Talipoğlu'nu sevdiğini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir dönem Talipoğlu'nu Çankaya Belediyesi'nden belediye başkanı yapmak istediğini de açıkladı.

TAYFUN’U ÇANKAYA’DAN ADAY YAPMAK İSTEDİM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya platformu Periscope'tan, canlı yayın yaptı. Önceki gün İzmir’de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Tayfun Talipoğlu ile ilgili bir anısına da yer veren Başkan Gökçek, Talipoğlu için, “Tayfun, Allah rahmet eylesin, solcu molcuydu ama iyi çocuktu. 8-10 yıl öncesine kadar ben ailecek de görüşürdüm onunla. Hatta o dönemde kendisini Çankaya’dan belediye başkan adayı yapmak istemiştim. Ama o zamanlar biraz daha ılımlıydı, ‘Başkanım benim size zararım olur’ dedi ve gelmedi. Tekrar Allah rahmet etsin” açıklamasını yaptı. Daha sonra Başkan Gökçek, konutundaki çalışma odasını izleyicilere detaylı bir şekilde gösterdi.

manset1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.