Masterchef Murat tan flaş Survivor ve Acun açıklaması!

Masterchef Murat Survivor`a gidecek mi? Masterchef Murat, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve şok itiraflarda bulundu.

Masterchef Murat tan flaş Survivor  ve  Acun açıklaması!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Masterchef Murat`ın TV 8`de ekrana gelen Masterchef yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldikten sonra diskalifiye edilmesi şok etkisi oluşturdu.

Sivri dili, yaptığı şakalar ve ilginç hareketleri ile her hafta şeflerinden ve takım arkadaşlarından uyarı alan Murat Özdemir, Somer Şef, Mehmet Şef ve Hazer Şef`in oy birliği ile verdiği karar sonucu yarışmadan çıkartılmıştı.

Diskalifiye edildikten sonra sosyal medya hesabından küfürler yağdıran Masterchef Murat, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı ve şok itiraflarda bulundu. İşte Murat Özdemir`in o itirafları...

Masterchef Murat: Ben sinirli bir kişi değilim. Tamamen trol yapalım dedik, sanırım dozunu kaçırdık. Bütün insanlardan özür diliyorum. Eşim var, 2 çocuğum var. Okul arkadaşları var. Bunları düşünmek lazım. Ben bana söz hakkı verirler de, özür dilerim diye düşündüm.

ACUN BABA YAPTIYSA...

Survivor'dan çıkarıldığımla ilgili bir bilgim yok. Acun abi yaptıysa bir bildiği vardır. Acun Baba'yı severim.

Diskalifiyeden benim haberim yoktu. Evde çekime gideceğim diye bekliyordum. Yayını izlerken diskalifiye edildiğimi öğrendim.

Diskalifiyeden benim haberim yoktu. Evde çekime gideceğim diye bekliyordum. Yayını izlerken diskalifiye edildiğimi öğrendim.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU AÇIKLAMASI

Üstüme kimse su dökemez. 32 senedir bu işi yapıyorum. Oradaki jüriler bile benimle baş edemez.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun aşçılığını yaptım, Belçika'da Brüksel Büyükelçiliği'nin 4 sene aşçılığını yaptım, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı, kralı kim varsa hepsiyle el sıkıştım teşekkür ettim. Geldiğimiz hale bak!

2 dil biliyorum. Fransızcam var, İngilizcem var.

Çok kültürlüyüm. Kameralar dışında kimse beni çekemiyor. Baktılar benden iyi bu adam, çıkardılar. Aynı yarışmada olduğu gibi…

ÖNCE JURİ SONRA YARIŞMACI OL DEDİLER

Önce bana ‘jüri ol' dediler, sonra' yarışmacı ol' dediler. Ben bana ne derlerse onu yaptım. Ben yarışmacı olacak adam mıyım? Dalga mı geçiyorsunuz? O kadar çaylağın içerisinde bir tane profesyonel!

İnsan hayatında kötü anları olabilir. Bu da benim kötü anımdı. Özür dilerim, bir daha olmaz. Ben kimseye, kişiye küfür etmedim. Bizim mutfak ortamı küfürlüdür zaten. Aşçılar bilir… Bizim de ağzımız alışmış. İlk defa televizyona çıkınca böyle oldu.

İnsan hayatında kötü anları olabilir. Bu da benim kötü anımdı. Özür dilerim, bir daha olmaz. Ben kimseye, kişiye küfür etmedim. Bizim mutfak ortamı küfürlüdür zaten. Aşçılar bilir… Bizim de ağzımız alışmış. İlk defa televizyona çıkınca böyle oldu.

Benim amacım şöhret olmak değil ki… Ben şöhret olmadım. Sokağa çıktığımda insanlar beni tanıyor ama bu umurumda değil.

Programda biraz ön plana çıkmak isteyip şımardım galiba. Olmayacak işler yapmışım.

YEMEKTEYİZ PROGRAMINA KATILDI

Masterchef Murat yemekteyiz programına nasıl katıldı? Bir gün işe gidiyorum. Kızım `Yemekteyiz diye bir program var katılır mısın` dedi, `Kızım sen istiyorsan form doldur` dedim. Akşama aradılar. Pat her şey bir anda gelişti. Ertesi gün Onur Bey geldi. Pişman değilim. Dünya aşçı gördü en azından.

Diskalifiye olduğum söylenseydi en azından güzel olurdu. Yarışmacı arkadaşlarımı da aradım kimse açmadı.

Herhalde izlerken kendisi öğrensin durumu oldu. Murat diskalifiye olduğunu öğrenince sosyal medya hesabından da aşırı bir açıklama yapmıştı...

Kaynak: İnternethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.