Sefer Aşır Eraslan

Sefer Aşır Eraslan

Milli olmak

Milli olmak

Milli olmak, vatansever olmak demektir. Milli olmak milletperver olmak demektir. Yabancıların satın alamayacağı eşsiz inançtır. Zaten satın alınamayacağı için milli olunur. Düşmanı çoktur. Çünkü vatanı için milleti için dünyalıkların her türlüsüne asla dönüp bakamayan bir iştir.

Almanya ve Fransa’da milliyetçi kuruluşlar kapatılmak istenmektedir. Bu memleketlerin gizli teşkilat mensuplarına kendi memleketlerinin aleyhine konuşmadıkları, vatanlarını ve vatandaşlarını satmadıkları için yapılmaktadır. Türk Federasyonu bir zamanlar Avrupa’daki en büyük teşkilat olarak görülürdü. Şimdi eski gücünde olmadığı söylense de bu hali ile bile satış yapmadığı için kapatılmak istenmektedir. AB de aynı kararı alıp bütün AB bölgesinde kararı geçerli kılmak istemektedir. Buna bahane olarak da “yükselen milliyetçilik” denilmektedir. Kürt milliyetçiliğine destek verenlerin bahanesine bakınız.

AB bölgesinde faaliyet gösteren PKK, DHKP-C, MLKB, TİKKO hakkında böyle bir niyetleri yoktur. Daha fazlasıyla destek vermektedirler. İade edilmesi gerekenleri muhafaza etmektedirler. FETÖ kaçaklarına da olanca sıcaklığı ile kucak açanlar da bunlardır. Dikkat çeken şey ise MİLLİ GÖRÜŞ teşkilatı da bu korunanlar arasındadır. Kapatılmayacaklardan birisidir. Hadi diğerlerini gördük sebebi belli ancak Milli Görüş hakkında “Alman gizli servisi kontrolünde” diye söylenilmesi demek doğruymuş. Alman devletinin vakıflarının her sene 60 milyon avro yardım yaptıkları söylenen Türkiye’deki cemaatlerin de aklını başına alıp “satan satılan” olmamalıdırlar. En kolay satın alınan insanlar “inançlı” insanlar olduğu hakikati cemaatler hakkında ipucu vermektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefer Aşır Eraslan Arşivi