Muharrem İnce: Melih Gökçek zavallı, yaralı bir kuş

Kısa süreliğine annesini görmek için geldiği memleketi Yalova’da, gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den Melih Gökçek'i çok kızdıracak ifadeler.

Muharrem İnce: Melih Gökçek zavallı, yaralı bir kuş
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yalova'da açıklamalarda bulunan Muharrem İnce Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında çarpıcı sözler kullandı. Gökçek'in sosyal medya hesabından paylaştığı anketlerin hatırlatılması üzerine İnce, “Melih yaralı bir kuş. Yaralı kuşa vurmam ben. Düşene vurmam, bizim geleneğimiz öyle. Melih zaten zavallı." ifadelerini kullandı

Kısa süreliğine annesini görmek için geldiği memleketi Yalova’da, gazetecilere açıklamalarda bulunan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in paylaştığı anketler de soruldu.

"MELİH YARALI BİR KUŞ"

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yaptırdığı Cumhurbaşkanlığı seçim anketi konusuna da değinen İnce, “4 Mayıs’ta adaylığım açıklandıktan sonra bir daha Yalova’ya gelemedim. Akşam ilk kez geldim dün Bursa mitinginden sonra. Melih yaralı bir kuş. Yaralı kuşa vurmam ben. Düşene vurmam, bizim geleneğimiz öyle. Melih zaten zavallı. Belediye başkanlığından olmuş. Şimdi bir de hala yaranma peşinde. Benim muhatabım değil” diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.