Uğur Böceği

Uğur Böceği

No(b)el Baba

No(b)el Baba

Yeni bir yıl daha geliyor. Noel baba keyifli, hatta keyfine diyecek yok. Noel baba o kadar mutlu ki, şu geçtiğimiz sene içinde Müslümanlara her türlü eza, cefa yapıldı. Müslümanlar birbirine düşürüldü. Petrol kuyularına, yeraltı kaynaklarına çöküldü. Sistem Hristiyan ve Yahudi cemaatinin lehine tezahür ettirildi. Nobel ödülü Müslümanlara karşı yapılan soykırımı, soykırım olarak nitelendirmeyen bir şahsa verildi. Arap dünyası yine sindirildi. Hatta barış pınarı harekâtına bile Amerikan meclisindeki Filistinli bir kadın tarafından Hristiyan ve de Yahudilerin menfaatine oy kullandı. Biz hâlâ Filistinlileri savunuyoruz; Müslüman diye savunacağız da. Unuttuk sanmayın siz Araplar ecdadımız Yemen harbinden dönerken İngilizlerin gazına gelip atalarımızın boğazını kesip altın arayanlarda sizdiniz. Kurtuluş savaşında yaptığınız hainlikleri de unutmadık. Bu konuda kendi ülkemizde yaşayan Osmanlıdan beri vatandaşımız olan Arapları tenzih ederim.

Suriye’deki belirsizlik durumunun faturası nasıl olsa Türkiye’ye kesildi. 40 milyar dolar belki de daha fazlası Türkiye’ye ödettirildi. Yapılan anketler sonucunda Suriyeliler Türkiye’de çok mutlu. Gitmeyi bile düşünmüyorlar. Bundan sonraki gelecek fatura belli değil. Elbet burada Suriyelilerin kalışlarının faturası biz Türk milletine kesilecek. Suriyelilerin keyfi yerinde, ekmek elden, su çeşmeden akıyor. Tak sepeti koluna hadi herkes yoluna.    

Noel baba diyor ki, ah birde Türkler (Türkiye) olmasa, onlar için her şey çok güzel olacak. Noel baba yine de keyifli çünkü kendi çatısı altındaki insanlar mutlu. Kanla besleniyorlarmış, önemli değil. Yeter ki, Noel baba mutlu olsun. Ne diyorlardı ho, ho, ho. Sizi bilmem ama o sözü biz bir şeye diyorduk.

Yeni yıl geliyor. Elbette gelecek ama millet olarak şapkayı önümüze koyup iyice bir düşünmek lazım. Millet olarak önce dışarıya karşı birlik olmalı, içeride ise o birliğin devamını sağlamak çok önemli. Milletvekilleri bir çakar lambada birlik oluyorsa özellikle milli değerler etrafında birlik ve beraberlik çatısı altında toplanmalı.

Yarınlarımız güzel olsun. Yarınlarımız neşeyle dolsun. Geleceğimizi çok güzel planlamalıyız. Üniversitelerde hangi meslekten ne kadar eleman lazımsa o kadar yetiştirelim. Sizi bilmem ama ben markette çalışan öğretmen, mühendis veya mesleğini ilgilendirmeyen iş kolunda çalışsın istemem. Çünkü o zaman öğretmen marketçi, işletme mezunu polis, mühendis asker oluyor. Maalesef patatesten karnıyarık, havuçtan pide yapmaya benzer bu. Yahudiler, Hristiyanlar her şeyi planlayıp, bizim geleceğimizi çalıyorlar. Akıllı olup onların bu planlarımızı bozmak gerekli yoksa Noel babanın keyfi yerinde ho, ho, ho…

Aslında bizim hiçbir dünya insanıyla sorunumuz yok ki.  Çünkü sorun olan sizsiniz, Hristiyan ve Yahudilersiniz. Çünkü biz dünyanın en sıcakkanlı insanı Türkler, dünyanın en barışçı dini İslamiyet tacını takıyoruz.

Noel baba biz Türklerin ve Müslümanların, ayrıca dünyadaki mazlumların üstüne çok geliyorsunuz. Yeter artık... Noel baba sana diyorum.  Ho, ho, hoo…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Böceği Arşivi