Numuneliler geleneksel iftarda buluştu

Her yıl geleneksel hale gelen Numuneliler iftar yemeği bu yılda yoğun katılımla gerçekleştirildi Blok Zemin Kat Yemek Salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine hastane çalışanlarının yoğun katılımı gösterdi.

Numuneliler geleneksel iftarda buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Her yıl geleneksel hale gelen Numuneliler iftar yemeği bu yılda yoğun katılımla gerçekleştirildi Blok Zemin Kat Yemek Salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine hastane çalışanlarının yoğun katılımı gösterdi. İftar duasının ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni’nin iftar yemeği sonunda yaptığı konuşmada Diyanet İşleri Başkanlığının bu yılki teması olan israf konusuna dikkat çekti. “Sınırsızca tüketme hakkımız yok; ömür de böyledir, ömrümüzü de israf etmemeliyiz” şeklinde konuştu.

Ardından hastanemizde Diyanet İşleri Başkanlığı ile işbirliği içinde gerçekleştirilen Kuran Kursunun sertifika törenine geçildi. Kursu başarı ile tamamlamaları nedeniyle kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. İftar yemeği tören sonrasında hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.