Osmanlıspor topbaşı yaptı

Osmanlıspor 29 Kasım Pazartesi günü oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarına üç günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.

Osmanlıspor topbaşı yaptı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligde haftayı 1-0’lık İstanbulspor galibiyeti ile tamamlayan Osmanlıspor 29 Kasım Pazartesi günü oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarına üç günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. 16 puanla 10’ncu sırada bulunan mor sarılılarda hedef yeni teknik direktörleri Osman Özköylü yönetiminde çıkacağı ikinci maçın ikinci galibiyeti hedefliyor.

TEMPOLU ANTRENMAN

Osman Özköylü nezaretinde Batıkent Tesislerimiz’de topbaşı yapan mor sarılılar yaklaşık olarak 1 saat çalıştı. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı devam ettirdi. Daha sonra dar alanda pas organizasyonunda bulunan mor sarılılar, antrenmanın ikinci bölümünde tam sahaya kurulu istasyonlarda yaptığı isabetli pas organizasyonlarıyla çalışmaları sonlandırdı. Antrenmana kolundan ameliyat olan kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan ve tedavisine devam edilen Engin Bekdemir katılmadı.

SIKI TAKİP VAR

Osmanlıspor teknik direktörü Osman Özkoylü futbolcularını yakından takip ederek Tetiş Yapı Elazığspor maçı öncesi işi sıkı tutuyor. Antrenmanda oyuncularına yapmalarını istediği hareketleri tek tek gösteren Özköylü basit hata yapmamaları konusunda sık sık uyarıda bulundu. Futbolcularını orta sahada toplayan Özköylü futbolcuları ile yaptığı konuşmada İstanbulspor karşısında alınan galibiyetin anlam bulması için bu haftaki maçı kazanmalarının çok önemli olduğunu ve ligin üst sıralarına çıkmak için iyi fırsat yakaladıklarını ifade etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.