26 Sağlık çalışanı sertifika aldı

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi örnek çalışmasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Numune Hastanesi son olarak çeşitli kurumlardaki eğitimlerini tamamlayan Pakistanlı ve Moldovalı doktor ve sağlık memurlarına sertifika verdi.

26 Sağlık çalışanı sertifika aldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ŞAZİYE EKİCİ

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çeşitli kurumlardaki eğitimlerini tamamlayan 26 Pakistan ve Moldova vatandaşı doktor ve sağlık memuruna gerçekleştirilen törenle sertifikaları verildi.

EĞİTİM 1 AY SÜRDÜ

İkili anlaşma ile ülkemizde bulunan ve gözlemci olarak görev yapan 20 Pakistanlı ve 6 Moldovalı sağlık çalışanı, bir ay süre ile eğitim aldı. Gerçekleştirilen sertifika törenine Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Dr. Öner Güner, Uluslar Arası Sağlık Politikaları Daire Başkanı Dr. Selami Kılıç, Pakistan Indus Vakfı Yöneticisi Muhammad Ashraf Shamvil, İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Farmakopati Birim Sorumlusu Dr. Filiz Koç ve hastanE idarecileri katıldı.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Süreyya Kale’nin Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tanıtımını içeren kısa sunumun ardından Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Dr. Öner Güner, Uluslar Arası Sağlık Politikaları Daire Başkanı Dr. Selami Kılıç, Pakistan Indus Vakfı Yöneticisi Muhammad Ashraf Shamvil, İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Farmakopati Birim Sorumlusu Dr. Filiz Koç, Başhekim Yardımcısı Dr. Taner Gökçınar, Ortopedi Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Ali Biçimoğlu, El Cerrahisi Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Metin Akıncı, Anestezi ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Nermin Göğüş, Üroloji Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Altuğ Tuncel, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Süreyya Kale ve Eğitim Hemşireliği Koordinatörü Sare Değirmencioğlu sertifikaları sahiplerine takdim ettiler. Sertifika töreni hatıra fotoğrafı çekiminin ardından kokteyl ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.