30 Ağustos Atlantis’te kutlandı

Ankaralıların buluşma noktası olan Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ziyaretçileriyle birlikte coşkuyla kutladı.

30 Ağustos Atlantis’te kutlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaralıların buluşma noktası olan Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ziyaretçileriyle birlikte coşkuyla kutladı. JLL tarafından yönetilen Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 30 Ağustos’ta coşkulu bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Bu gurur ve maneviyat dolu günü ziyaretçileriyle beraber kutlayan Ankara Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi “Atamızın İzinde Onun İziyle” etkinliği ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

30 Ağustos’ta saat 10.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşen ziyaretçilerimizin Atatürk ile birlikte fotoğraflarını aldıkları Greenbox fotoğraf çekimi ve 12:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşen Atatürk imzası taşıyan geçici dövme etkinliği ile milli duyguların canlandığı ve daha da güçlendiği bir güne imza attı. Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Batıkentli’lerin; hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine, yeme-içmeden eğlenceye kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, birçok yerli ve ulusal markaya ev sahipliği yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.