31. İşte Fırsat’a rekor katılım

GGYD’nin 31. İşte Fırsat Toplantısı, üyelerin rekor düzeydeki katılımıyla gerçekleşti.

31. İşte Fırsat’a rekor katılım
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY ERTUNÇ

 Başkentli genç girişimcilere hitap eden Başkan Allıoğlu, konuşmasında sınır ötesi operasyona geniş yer ayırdı. Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin, Ankara’nın marka organizasyonu haline gelen İşte Fırsat Toplantıları’nın 31’ncisi, Hilton Otel’de gerçekleşti. Üyelerin rekor düzeyde katılım gösterdiği, 8 ayrı girişimcinin kendileri ve firmalarıyla ilgili sunum yaptıkları toplantı, son derece verimli geçti. Toplantıya yeni yönetim kuruluyla birlikte katılan ve bir konuşma yapan Başkan M.Nezih Allıoğlu ise önemli mesajlar verdi.  “Bu dernek; çalışmak, üretmek, elini taşın altına koymak isteyen herkes için fırsatlar sunan çok güçlü bir yapıdır” diyen Başkan Allıoğlu, konuşmasının önemli bir bölümünü Afrin operasyonuna ayırdı ve şehitler nedeniyle yaşadıkları büyük acıyı şu cümlelerle dile getirdi:

BU CENNET VATANI KORUMAK HİÇ KOLAY DEĞİL

“Çok zor, acı dolu günler geçiriyoruz. Sevgi ve huzurun değil, kan ve gözyaşının hüküm sürdüğü bir coğrafyada yaşıyoruz.  Acılarla yoğrulmuş bir coğrafyada, cennet gibi bir vatanın evlatlarıyız. Ama bu cenneti korumak, yaşatmak hiç kolay değil, iyi biliyoruz. Çok ağır bedeller ödedik, ödemeye devam ediyoruz…” Başkan Allıoğlu; Türkiye’nin eli kanlı teröristlerin önünü geçmek, ülkemiz için her türlü kirli oyunu mübah sayan ülkelerin hain planlarını bozmak için bu operasyanlaı yapmak zorunda olduğunu da söyledi.

SURİYE GİBİ OLAMAYIZ, OLMAYACAĞIZ

Dün El Bab’ta verilen mücadelenin, bugün Afrin’de, yarın belki bir başka yerde olacağının altını çizen Başkan Allıoğlu, “Ama hep olacak, yine olacak. Güvenliğin olmadığı bir yerde ekonomiden, sosyal yaşamdan, aydınlık yarınlardan söz edebilir miyiz? Ne kadar çok çalışırsak çalışalım, hangi yatırımı yaparsak yapalım, ülkede güven ve istikrar yoksa, huzur ve barış yoksa bunların hiçbirinin önemi yok. İşte en iyi örneği, Suriye. Bir zamanlar Suriye’nin sayılı zenginlerinden olan, malları mülklerinin miktarını unutan nice insan, sadece ceketini alarak kaçtı,  başka ülkelere sığındı. Bizim gideceğimiz bir ülkemiz, sığınacağımız başka limanımız. Bizim tek bir vatanımız var; o da Türkiye Cumhuriyetidir. O yüzden vatanımıza, Cumhuriyetimize sahip çıkacağız, böyle günlerde birlik ve beraberlik içinde kenetleneceğiz ve güvenlik güçlerimiz görevini yaparken biz de çok çalışıp, daha fazla üreterek ekonomimizi güçlendireceğiz” diye konuştu.  Başkan Allıoğlı’nun ardından sahneye, Dr. Gökçen Erdoğan, “Aşk, Kainatın En Büyük Girişimidir” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.