Afrin’e kermesli destek

Afrin’deki Mehmetçiğimize bir destekte Keçiörenli muhtarlardan geldi.

Afrin’e kermesli destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır güvenliğimizin korunması amacıyla geçen başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan kahraman askerlerimize destek amaçlı Keçiören’de kermes düzenledi. Keçiörenlilerin büyük ilgi gösterdiği kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Keçiören Hasköy Mahallesi Muhtarlığı, Akşemseddin Camii Derneği ve Akşemseddin Kız Kuran Kursu iş birliğiyle Afrin’deki askerlere destek amacıyla kermes düzenlendi. Kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Afrin’de savaşan askerleri desteklemek amacıyla düzenlenen kermesten Toplanan gelir Mehmetçik Vakfı’na Ziraat Bankası aracılığıyla gönderildi. Kermese, Başkent Muhtarlar Federasyonu Genel Sekreteri ve Hasköy Mahallle Muhtarı Ali Dincer,  Akşemseddin Camii Derneği Başkanı Hulusi Ay, Dernek Muhasibi Bahri Özdemir ve Kız Kuran Kursu Müdiresi Ayşe Keleş de katıldı.

BİZİM İÇİN CANLARI PAHASINA SAVAŞIYOR

Muhtar Dincer ve Dernek Başkanı Ay’ın yaptığı ortak açıklamada, “Afrin’de canları pahasına vatan için çarpışan kahraman Mehmetçiğimize bir nebze olsun destek olmak için bu kermesi düzenledik. Herkes kendi çapında, imece usulü hazırladığı ürünleri kermes aracılığıyla vatandaşlarımızın da desteğiyle satılması sonucu elde edilen tutarı, Mehmetçik Vakfı’na yatırdık. Türkiye Cumhuriyeti’nin toprakları başka ülkelerin topraklarına benzemez. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Her zaman onların yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Dualarımız onlarla…” ibarelerine yer verildi. Yoğun ilgi ve desteğin olduğu kermes, günün ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

kermes-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.