Ahmet İpek yeniden başkan

Ankara’nın köklü spor kulüplerinden OGM Ormanspor Olağan Genel Kurulunu yaptı. Yapılan Olağan Kongre sonucunda Dr. Ahmet İpek yeniden başkanlığa getirildi.

Ahmet İpek yeniden başkan
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara’nın köklü spor kulüplerinden OGM Ormanspor Olağan Genel Kurulunu yaptı. Yapılan Olağan Kongre sonucunda Dr. Ahmet İpek yeniden başkanlığa getirildi. Yeni Yönetim kurulunda Şükrü Kurnaz, Şener Yıldız, Akın Alemdar, Sezgin Kara, Ahmet Suat ve Ahmet Karakaş’ta yer aldı.

GENÇLERİMİZE SPOR İMKANI SUNUYORUZ

Yeni seçilen Yönetim Kurulu adına bir teşekkür konuşması yapan Dr. Ahmet İpek, özellikle Ramazan ayı ve hafta sonu olmasına rağmen fedakarlık göstererek seçime katılanlara ve son iki yıllık süreçte büyük başarılara imza atan eski yönetimdeki arkadaşlarına da teşekkür ederek sözlerine başladı. Konuşmasının devamında, 1971 yılında kurulan OGM Ormanspor’un, neredeyse yarım asır gibi uzun süredir özellikle gençlerimizin spor yapmalarına imkan sağladığını ifade etti.

YENİ HEDEFLER KOVALAYACAĞIZ

Başkan İper, “Günümüzde en büyük reklam ve tanıtım aracı olduğunu ve en önemli amaçlarından birinin de Orman Genel Müdürlüğünü, Türkiye Ormancılığını, doğa ve orman sevgisini çocuk, genç demeden tüm insanımıza en iyi şekilde tanıtmak olduğunu söyledi. İpek, “Yeni yönetiminde bu bilinçle çalışmalarına devam edeceğini ve yeni hedefler kovalayacağını, Allah’tan bu yeni yönetime de güzel başarılar nasip etmesini dileyerek” sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.