Akyurt Koşabiliyorsan Koş dedi

Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş Projesi’ 81 ilde olduğu Ankara’nın Akyurt ilçesinde de de başladı.

Akyurt Koşabiliyorsan Koş dedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Proje kapsamında 7’den 77’ye her yaştan insana ücretsiz olarak spor yapma imkanı sağlanacağı bildirildi. Akyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Koşabiliyorsan Koş Projesi kapsamında Akyurt İlçe Stadında yürüyüş düzenlendi. Yürüyüş Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Akyurt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu, antrenörler, sporcular ve ilçe halkının katılımı ile gerçekleşti. İlçe Müdürü Kemal Yurtoğlu yaptığı açıklamada, “Proje 3 ayrı uygulamadan meydana geldiğini, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşuyor” dedi.

MUTLULUK VERİYOR

Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ta yaptığı konuşmada, “Akyurtlulara spor yaptırdığımız için mutluyuz. Halkımızın katılımı bizleri mutlu ediyor onların daha sağlıklı ve daha zinde bir hayat sürmesi için yaptığımız bu çalışmalarımız büyük bir başarıyla sürüyor ve bunda sonrada sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımızın spor yapmasını teşvik etmek için başlatılan bu proje gönülden destek veriyor ve daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.