Albeyoğlu: TEB’den KOBİ’lere ve girişimcilere tam destek

Türk Ekonomi Bankası (TEB), küresel anlamda rekabet edebilmeleri ve ‘Endüstri 4.0’ kavramına adapte olabilmeleri amacıyla düzenlediği Endüstri 4.0 buluşmaları sürüyor

Albeyoğlu: TEB’den KOBİ’lere ve girişimcilere tam destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ’lerin gelişimine destek vermek amacıyla hayata geçirdiği çalışmalarına, küresel anlamda rekabet edebilmeleri ve ‘Endüstri 4.0’ kavramına adapte olabilmeleri amacıyla düzenlediği Endüstri 4.0 Buluşmaları ile devam ediyor. ‘Danışman Banka’ anlayışıyla bugüne kadar 52 ilde düzenlediği TEB KOBİ Akademi etkinlikleriyle 26 binden fazla iş insanına ulaşan TEB, geçen yıl TEB KOBİ Akademi Endüstri 4.0 Buluşmalarını üretimin kalbinin attığı sanayi bölgelerine taşıdı. Bu kapsamda TEB, yeni etkinliğini Ankara OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Endüstri 4.0 sürecinin detayları ve dönüşüm sürecinde yapılması gerekenlerin anlatıldığı etkinlik, TEB KOBİ Bankacılığı Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Direktörü Ayhan Albeyoğlu’nun ve OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın’ın açılış konuşmalarıyla başlarken, Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Uzmanı Mehmet Sanlı’nın “Türkiye KOBİ’leri ve Endüstri 4.0” konulu eğitimiyle son buldu.

KOBİ’LERE TAM DESTEK

TEB KOBİ Akademi ‘Endüstri 4.0 Buluşması’nın açılış konuşmasını yapan TEB KOBİ Bankacılığı Stratejik Planlama ve Pazarlama Grup Direktörü Ayhan Albeyoğlu, TEB’in KOBİ’lere yönelik finansal olmayan destekleriyle dünyanın önde gelen bankaları arasında yer aldığını belirtti. Albeyoğlu, TEB Girişim Bankacılığı ile Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, hemen hemen her bölgesinde erken aşama girişimcilerden ileri aşama girişimcilere kadar farklı segmentlere özel hızlandırma programları düzenlediklerini vurguladı. Ülke genelinde girişimcileri global pazarda rekabet edebilecek konuma ulaşmaları konusunda desteklediklerini sözlerine ekleyen Albeyoğlu, yaptıkları çalışmalarla girişimcilerin yatırım desteğinden devlet desteklerine kadar çok sayıda imkandan faydalanmalarına ve bu sayede ülke ekonomisinin gelişimine de katkıda bulunduklarını ifade etti.

GİRİŞİMCİLİĞİ DESTEKLİYOR

TEB, sanayi iş birliğine destek olacak şekilde Ankara’da girişimcilik ekosisteminin gelişmesi adına pek çok kurum ve kuruluşla yaptığı işbirliğini geliştirerek sürdürüyor. Bu kapsamda, TEB’in TİM iş birliğiyle hayata geçirdiği ve Anadolu'nun dört bir yanında faaliyet gösteren TİM-TEB Girişim Evleri ihracat potansiyeli olan, katma değerli projelere sahip girişimcilere özel destekler sunuyor. Ankara TİM-TEB Girişim Evi de, eğitim, mentorluk ve danışmanlık programlarıyla Ankara ve çevresinde desteklediği girişimcilerle bölge ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.