Altın değerinde 3 puan

TFF BAL Ligi 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor Ankara deplasmanında zorlandığı maçta Sincan Belediyespor’u 72. Dakikada Tugay Tiryaki’nin ayağından bulduğu golle 1-0 kazanıp puanını 48’e yükseltti.

Altın değerinde 3 puan
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor zorlu Ankara deplasmanında Sincan Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede yeşil beyazlılar yakaladığı gol fırsatını iyi değerlendirip altın değerinde 3 puan alarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

KIRŞEHİRLİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİLER

Sincan Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanan zevkli mücadeleyi Kırşehir AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeçi, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kırsehirliler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Yeni Başkanı Oğuz Altın, Ankara’da faaliyet gösteren Kırşehirli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri birlikte izlediler.

DÖRDÜNCÜ GALİBİYET

Sincan Belediyespor ile daha önce 6 kez karşı karşıya geldi. Kırşehir Belediyespor oynadığı 7’inci maçta zaman zaman zorlandığı maçı kazanarak lider Bartınspor’un ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Yeşil Kırşehirspor adıyla mücadele ettiği sezonlarda Sincan Belediyespor ile bundan önce 6 maçta karşı karşıya gelen yeşil beyazlılar bu maçlarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2’de yenilgi almıştı.

TARAFTARLAR MAÇA AKIN ETTİ

Maç öncesi Kırşehir’den 40 araçla Ankara’ya gelen taraftarlara Ankara’da yaşayan Kırşehirliler de maça akın edince Kırşehir Belediyespor maçı evinde gibi oynadı. Bütün maç boyunca takımlarına destekleyen yeşil beyazlı taraftarlar takımlarının galibiyetinde de büyük rol oynadı. Öte yandan Sincan Kırşehirliler Derneği Kadın Kolları’nın yaptığı çağrı ses getirdi ve stad adeta yeşil beyaza büründü.

TEK GOL TURGAY’DAN

Maçın ilk yarısında her iki takımda karşılık buldukları pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0’lık skor ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısında etkili olan taraf Kırşehir Belediyespor üst üste ataklardan sonuç alamadı. Maçın 72. dakikasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Kırşehir Belediyespor’un başarılı kanat oyuncusu Tugay Tiryaki takımını 1-0 öne geçirdi ve maçta bu skorla bitti. Maç sonunda yeşil beyazlı futbolcular büyük sevinç yaşarken galibiyet coşkusunu yeşil beyazlı tribünlerle birlikte yaşadılar.

PUANINI 48 YAPTI

Kırşehir Belediyespor bu galibiyetin ardından puanını 48’e yükseltirken 2. sıradaki yerini korudu. Kırşehir Belediyespor ile liderlik mücadelesi veren ve 1 maç fazlası bulunan Bartınspor ise Kırıkkale’de Anadolu Kırıkkale’yi 5-1’lik skor ile yendi ve puanını 51’e yükseltti. Kırşehir Belediyespor gelecek hafta evinde ligde kalma mücadelesi veren Yeniçağaspor ile evinde karşılaşacak.

kirsehirspor-1.jpgkirsehirspor-11.jpgkirsehirspor-111.jpgkirsehirspor-11111.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.