Ankara Mobilyacıları İçin ANKAMOB-KOSGEB iş birliği

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı ve beraberindeki heyet, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u makamında ziyaret etti.

Ankara Mobilyacıları İçin ANKAMOB-KOSGEB iş birliği
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarları Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı ve beraberindeki heyet, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette; Siteler'de yer alan mobilyacıların KOSGEB desteklerinden daha fazla faydalanmalarına yönelik olarak yapılabilecek olası iş birliği çalışmaları görüşülürken, mobilyacı esnafa yönelik yurt dışı iş gezilerinin düzenlenmesi konusu görüşüldü.

Mobilyacı esnafının sorunlarının da görüşüldüğü toplantıda, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'nin verilebilmesi için ANKAMOB ile KOSGEB arasında iş birliği yapılması ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin bir araya gelerek yeni üretim hatları kurmaları konusunda işletmelerin İş Birliği-Güç Birliği Destek Programı'ndan faydalandırılmaları için ortak çalışmaların yapılması kararı alındı. Uluslararasılaşma Destek Programı alt mevzuatının yürürlüğe alınması ile birlikte KOSGEB Ankara Siteler Müdürlüğü’ nün organizasyonu ile KOSGEB Destekleri hakkında bilgilendirme toplantılarının düzenlenmesi için de start verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.