Ankara’dan yıldızlar geçti

Volkan Konak, Funda Arar ve Edis konserleriyle moral bulan Ankaralılar bayram çikolatalarını da ANKAmall çikolata atölyelerinde kendileri yaptılar.

Ankara’dan yıldızlar geçti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Volkan Konak, Funda Arar ve Edis konserleriyle moral bulan Ankaralılar bayram çikolatalarını da ANKAmall çikolata atölyelerinde kendileri yaptılar. Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden, ECE Türkiye tarafından yönetilen ANKAmall’un, her yıl gerçekleştirdiği yaz konserlerinde bu yıl da ünlüler fırtına gibi esti. Volkan Konak, Funda Arar ve Edis’in sahne aldığı konserler binlerce Ankaralı’ya sanat şöleni yaşattı. Her hafta sonu bir ünlüyü ağırlayan alışveriş merkezi, ziyaretçilerine tatlı bir sürpriz yaparak bayram çikolatalarını da hazırlamalarına imkan veren atölyelere ev sahipliği yaptı.

ANKARALILAR EĞLENDİ

ANKAmall arka bahçede, açık havada gerçekleşen muhteşem konserlerin ilki Volkan Konak’la gerçekleşti. Karadenizli sanatçı en sevilen parçalarını seslendirirken şiirleri, hikayeleri ve esprili anlatımıyla alanı hıncahınç dolduran hayranlarını büyüledi. Konserler dizisinin ikinci konuğu Funda Arar da sanatseverlere unutamayacakları bir gece yaşatırken yeni albümünün müjdesini de ilk kez ANKAmall’da verdi. Son dönemin popüler sanatçısı, gençlerin sevgilisi Edis şarkıları ve dans şovları ile görsel bir şölene imza attı. Edis ile final yapan yaz konserleri binlerce Başkentli yanında Anadolu’nun dört bir yanından gelen ziyaretçileri ağırladı.

BAYRAM ÇİKOLATASI DA ANKAMALL’DAN

Bayram havasında geçen yaz konserlerinin ardından ziyaretçilerinin bayram çikolatasını da yapmalarına imkan veren atölyeler renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaretçiler hem çikolatasını hazırladı hem de atölye eğitmenleri ile birlikte çikolata yapımını öğrendi. Çocuklarıyla birlikte atölyelere katılan anne babalar ise farklı bir deneyime imza atarak bayram hazırlıklarını da tamamlamış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.