Başbakan, Kırşehirlilerden “EVET” onayını aldı SPOT

Hafta sonu, Kırşehir’de düzenlenen mitinge katılan Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehirlilere övgü dolu sözler söylerken, 16 Nisan Referandumu için de “EVET” sözü aldı.

Başbakan, Kırşehirlilerden “EVET” onayını aldı  SPOT
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

AYNUR ÇETİN

Başbakan’ın övgüsüne mazhar olan Ankara’daki Kırşehirlilerinse yerel ve genel siyasetteki yeterli oranda temsil beklentisi sürüyor.

ÜST DÜZEY KATILIM OLDU

Yaklaşan 16 Nisan Referandumu öncesi, seçim çalışmaları kapsamında Kırşehir’de miting düzenleyen Başbakan Binalı Yıldırım, miting alanını dolduran Kırşehirlilere seslendi. Başbakan Binali Yıldırım’ın şehre gelişinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, 22. Dönem AK Parti Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ile ilçe mülki amirleri ve çok sayıda protokol üyesi hazır bulundu.

basbakan-kirsehirde.jpeg

KIRŞEHİRLİLERİN BİRLİK-BERABERLİĞİNDEN ETKİLENDİM

Başbakan Yıldırım, Ankara’da 1 milyon Kırşehirlinin yaşadığını hatırlatarak, “Kırşehirlilerin birbirleriyle olan muhabbetleri oldukça yoğun. Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği iftar programına katıldım. Federasyon Başkanı Hilmi Gökçınar ve ekibi bizi çok iyi karşıladı, ağırladı. Kırşehirlilerin birlik ve beraberliklerinden çok etkilendim” diyerek 16 Nisan’da tüm Kırşehirlilerden “EVET” için destek istedi. Mitinge katılan kalabalık da hep bir ağızdan “EVET” diyerek Başbakana destek sözü verdi.

basbakan-kirsehirde-1.jpeg

SİYASETTE TEMSİL HAKKI BEKLENTİSİ

Öte yandan, Ankara’da 1 milyonu aşkın nüfusuyla etkin bir güç olan Kırşehirlilerin, gerek yerel siyasette, gerekse genel siyasette yeterince temsil hakkı bulamama sıkıntısı ise halen sürüyor. Her seçim öncesi beklenti içine giren Ankara’daki Kırşehirliler, önümüzdeki ilk seçimlerde yeterli temsil hakkına bu kez kavuşacakları konusunda umutlu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.