Basketbol okullara yayılacak

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Ankara’daki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Basketbol okullara yayılacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret eden TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Basketbolun branş olarak okullarda yayılması amacıyla geliştirilebilecek projeleri mercek altına aldıklarını ve işbirliği yapma konusunda mutabık kaldıklarını” söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u Ankara’daki makamında ziyaret etti. Ziyarette, basketbolun branş olarak okullarda yayılması amacıyla geliştirilebilecek projeler mercek altına alındı. Basketbolun öğrenciler arasında daha fazla yayılması konusunda hedef birliğine varan Bakan Selçuk ve Başkan Türkoğlu, ilk etapta okullara basketbol sahası yapımı ve potaların kurulması projelerinde işbirliği yapma konusunda mutabık kaldı.

GELECEĞİN SPORCULARI

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak önümüzdeki dönemde de Millî Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirten Başkan Türkoğlu, “Gençleri sporla buluşturma konusunda Sayın Bakanımızın vizyonunu bizler de paylaşıyoruz. Federasyon olarak amacımız, basketbolu her evde izlenir, her mahallede ve okulda oynanır hale getirmek. Bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yaparak daha fazla genci bu güzel sporla buluşturma konusunda adımlar atacağız. Millî Eğitim Bakanlığı ile birlikte yapacağımız basketbol sahaları ve kuracağımız potalarla, geleceğin başarılı sporcularına onlar daha okul çağındayken ulaşmış olacağız” diye konuştu. Başkan Hidayet Türkoğlu ayrıca, “hayırlı olsun” dileklerini ilettiği Bakan Selçuk’a milli takım forması hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.