BİGG Marka yeni dönemi başladı

BİGG MARKA programı yeni çağrısına tüm hızıyla başladı.

BİGG Marka yeni dönemi başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bugüne kadar 600’den fazla başvuru alan, 180 ekibin 1. Aşama kabulü ile Ön Kuluçka Programına katılmasına hak kazanan ve 38 ekibin 5.700.000 TL hibe alarak şirketleşmesine destek olan BİGG MARKA programı yeni çağrısına tüm hızıyla başladı.

Teknoloji tabanlı iş fikirlerinin girişimcilere özel kurgulanmış hizmetleri ve Bilkent CYBERPARK farkı ile başarılı iş planlarına dönüştürülmesini planlayan program BİGG MARKA, bilgilendirme semineri ile programa kabul edilen ilk grup girişimcileriyle buluştu. Yeni döneminde alanında lider birçok kurum ile iş birliği içinde olan BİGG MARKA girişimcilerine temel girişimcilik eğitimlerine ek olarak birebir iş geliştirme ve dikey mentörlükler desağlayarak girişimcilerine tüm hızıyla destek olmaya bu sene de devam edecek.

200 YAKIN BAŞVURU

Yaklaşık 200’e yakın başvuru arasından seçilerek Ön Kuluçka Programı’na katılmaya hak kazanan girişimciler ile buluşulan etkinlikte Bilkent CYBERPARK ve BİGG MARKA programı hakkında detaylı bilgi verildi ve girişimcilerin soruları cevaplandı. Bilkent CYBERPARK’ın tanıtım sunumu ile başlayan program BİGG MARKA sürecinde neler ile karşılaşacaklarını ve Ön Kuluçka Programı kapsamında sağlanacak olan hizmetler hakkında bilgi veren paydaşların da sunumu ile devam etti. Teknoloji tabanlı iş fikri olan girişimci adaylarının BİGG MARKA programına katılmak ve iş fikirlerini başarılı bir girişime çevirebilmek için şansları hala devam ediyor. Ekim ayının ilk haftasına kadar devam edecek olan başvurular www.biggmarka.cyberpark.com.tr adresi üzerinden alınmaktadır. Bir sonraki Bilgi Günü’nün 5 Ekim’de gerçekleşmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.