Birlik beraberlik ziyareti

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehirliler Vakfı’nı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Birlik beraberlik ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu’ndan oluşan bir heyet, Kırşehirliler Vakfı’na iadei ziyarette bulundu. Kırşehirliler Vakfı merkez binasında gerçekleşen ziyarete ilgi yoğundu. Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Genel Sekreter Hüseyin Ata, Başkan Yardımcısı ve Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin, Başkan Yardımcıları Hacı Derviş Kaplan, Hanifi Atalay, Genel Sayman Ramazan Erdoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Özel, Osman Kurt, Kani Araz, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Canavar katıldı. Ziyarette ayrıca, Kırşehirliler Vakfı Başkan Vekili Zeki Yürekli, Başkan Yardımcısı Tuncay Tekay, Nevzat Akkaya, Sevilay Aslan Dirliktutan, Genel Sekreter Zülfikar Altay, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ünsal, Mali İşler Sorumlusu Coşkun Aşkun Kurucu uyeleri Aslan Salman, Suleyman Altın, Halil Can, Nadir Erkan, asil üye is adamı Mehmet Badem,  Mucurlular Eski Dernek Baskanı Noter Mustafa Koksal ve Sigortacı Eser Memis de hazır bulundu.

kirsehirliler-3-002.jpg

“BİR OLAMALIYIZ VE BİRLİKTE OLMALIYIZ”

Kırşehirliler Vakfı merkez binasında gerçekleşen ziyarette katılımcılar tek tek kendini tanıtıp, düşüncelerini kısaca paylaştı. Ziyarette konuşan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Daha önce vakfımızı ziyaret eden Kırşehirliler Vakfı’na iadei ziyarette bulunduk. İadeyi ziyarette biraz geçtik kusura bakmayın. Kırşehir’imiz için bir olmalıyız, birlikte olmalıyız. Ancak Böyle iken birbirimizi yükselteceğiz. Kırşehirimiz için neler yapabileceğimizi hep birlikte oturup konuşacağız” dedi.

kirsehirliler-4.jpg

“KIRŞEHİR İÇİN HER ŞEYİN ARKASINDAYIZ”

Kırşehirliler Vakfı Başkanı Bekir Onan yaptığı konuşmada, “Birlikte olmaktan, omuz omuza olmaktan gurur duyarız. Diğer tüm Kırşehirli dernekler de aynı bünyenin içine dahil edilmelidir. Tek amacımız Kırşehirli hemşehrilerimizin siyasette ve bürokraside bir yerlere gelmesidir. Doğru, iyi ve güzel olan her şeyin Kırşehir için sonuna kadar arkasındayız. Herkesin önerilerini not aldım, değerlendireceğiz. Herkese katılımından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

kirsehirliler-5.jpg

“FAALİYET ALANLARINA GİRİLMEMELİ”

Toplantıda bir öneride bulunan Federasyon Başkan Yardımcısı ve Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi Ali Çetin, “Federasyonun ve Vakfın yılın 12 ayını planlaması gerekiyor. Düzenli olarak karşılıklı anlaşılıp etkinlik ve organizasyonlar düzenlenmelidir. Federasyonun faaliyet alanına Vakıf, Vakfın faaliyet alanına ise Federasyon girmemelidir. Herkes kurum kendi üzerine düşen alanda faaliyet göstermelidir” dedi.

kirsehirliler-6-003.jpg

TOPLU FOTOĞRAF ÇEKTİRİLDİ

Toplantıda Ankara’da bulunan Kırşehirli sivil toplum kuruluşlarının, Vakfın, Federasyonun ve diğer STK’ların işbirliğinin geliştirilmesi ve güç birliği yapılması hususunda mutabık kalındı. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, Kırşehir, Kırşehirlilik ana konu olurken, birlik be beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Ziyaretin ardından günün anısına toplu olarak fotoğraf çektirildi.

kirsehirliler-4-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.