Bulut: Siteler ATO’da daha iyi temsil edilmeli

Siteler’in Türkiye mobilyacılık sektörüne öncülük etmiş bir merkez olduğunu belirten Siteler Genç İşadamları Derneği (SİTELER GİAD) Başkanı Hayri Bulut, Siteler’in bazı sorunlar yaşadığını söyledi.

Bulut: Siteler ATO’da daha iyi temsil edilmeli
Yayınlanma:
Güncelleme:

SULTAN GÖKDEMİR

Siteler’in Türkiye mobilyacılık sektörüne öncülük etmiş bir merkez olduğunu belirten Siteler Genç İşadamları Derneği (SİTELER GİAD) Başkanı Hayri Bulut, Siteler’in bazı sorunlar yaşadığını söyledi. Siteler’i eski günlerine döndürmek için çalışmalar yapılması gerektiğini söyleyen Bulut, “Siteler, Ankara Ticaret Odası (ATO)’nda gerektiği değeri kazanarak, daha iyi temsil edilmeli. Aynı zamanda, Siteler’in dünya pazarında ihracat yapanlar arasında yerini alması için çalışılmalı” dedi. Mobilya sektörünün kalbi olan Siteler’in sorunlarla boğuştuğunu dile getiren Bulut, bölgenin hak ettiği değeri göremediğini söyledi. Dünyada da bilinirliğe sahip olan Siteler’in sektöre yön veren durumuna tekrar kavuşması gerektiğini dile getiren Bulut, Ankara ekonomisi için önemli bir yere sahip olan Siteler’in ATO’da gerektiği gibi temsil edilmediğini savundu.

siteler-5.jpg

KENDİNİ KANITLADI

Kaliteli ürün tasarımları, kaliteli işçilik ve kaliteli üretim konusunda kendini kanıtlamış olan Siteler’in, firmalarıyla da öne çıktığına belirten Bulut, “Siteler, milli üretim ve ekonomini büyümesi için önemli bir yerdir. Gerekli mecralarda hak ettiği şekilde temsil edilmeli ve sorunlarına çözümler üretilmelidir” diye konuştu. Siteler’i dünya pazarında ihracat yapanlar arasında yerini alması için çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Bulut, Siteler’e gereken önemin verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Siteler’e marka değerini verecek projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Bulut, Siteler bölgesinin sorunlarını bilen ve o sorunlara çözüm getiren kişilerin ATO’da yer alması gerektiğine dikkat çekti. Siteler’in fiziksel koşullarında da iyileştirilmeye gidilmesi gerektiğini anlatan Bulut, SİTELER GİAD olarak bölgeyi kalkındıracak her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.